Sari la conținut

mararul

Serious Contributor
  • Număr conținut

    298
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mararul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Secret!!

Vizitatori Recenți Profil

2.291 citiri profil

mararul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-475

Reputație

  1. mararul

    Cum te simti azi

    Miky,eu ți-am spus ce aveam de spus . Mă duc să mă distrez ,nu că alții care stau o viața pe acest forum. O zi frumoasa îți doresc . Apară peștoaica in continuare.
  2. mararul

    Cum te simti azi

    Lasă pastilele ,că nu te freacă pe tine grija de mine. Ți-am mai zis că știi despre mine doar ce am vrut eu . Dar dacă tot ce știi este o minciuna ? Tu nu apărai peștii . Tu ii urai. Miky tata ,vezi că te minți singur . Hai că să închei circul și să mă bucur de vacanta bine venită .Atâta timp cât nu te legi de mine și nu mă aduci în discuții aiurea,eu nu îți spun nimic . Dar dacă se mai întâmplă o data să mă bagi aiurea în discuții , o să vorbesc și eu despre persoana ta și crede-ma că am ce vorbi . Pune pm unde mi am amenințat clienții cu bătaia ,infectule mincinos .
  3. mararul

    Cum te simti azi

    El le pupa pe ele ,nu invers . Dar el de fapt urăște peștii ,și e contra lor .
  4. mararul

    Cum te simti azi

    Nu incerca sa pari ce nu ești . Las-o așa ,tocmai pentru simplul fapt că știi .
  5. mararul

    Cum te simti azi

    Știi și tu foarte bine. Nu cred că trebuie să spun eu .
  6. mararul

    Cum te simti azi

    Adu dovezi , cu acei pești (imagini ,SMS uri) Eu pot aduce oricând dovezi ,oameni ,care știu că acea persoana este o peștoaica și își bătea joc de acea copila .Handicapatule,parcă erai împotriva peștilor ,ce s-a întâmplat acum ? Îți e frica sa nu îți rupă picioarele ,de aia ii bagi limba-n pizda?! Trateaza-te bolnavule mintal
  7. mararul

    Cum te simti azi

    Scuipa-te-as in ochi ,dar tu când divulgi informații confidențiale despre anumiți useri cu cățeii tai care îi mai ai ,cum se numește băi? Când tu mi-ai pronunțat numele real împreună cu cățelul tău numărul 1 ,cum se numea bai? Dispari nebunule de aici ,și apără peștoaica care îi lua comision unei copile ,ordinarule mitoman ce ești.
  8. mararul

    Cum te simti azi

    Atâta timp cât tu te folosești de niste informații mai mult sau mai puțin adevărate primite de la Miky,crede-ma Nicu că îmi duci grija . Asta cum s-o numi oare ? 😂😂😂
  9. mararul

    Cum te simti azi

    De niciunde . Nu îmi duce tu grija mie , mai bine ți-ai duce-o ție .
×
×
  • Creează nouă...