Sari la conținut

mikyshadow

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mikyshadow

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mikyshadow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

36

Reputație

  1. Astazi am fost in vizita la Ramona! Cum deja probabil toata lumea stie locatia este intr-o garsoniera pe strada Calusei. Singurul minus al locatiei este lipsa locurilor de parcare. M am invartit 20 de min sa gasesc un loc. In rest de nota 10, Bloc nou curat aerisit. Ca si curatenie rar am vazut un loc atat de curat. Prosoapele sunt fie de bumbac fie de hartie, ce prefera fiecare, cel de bumbac era perfect apretat si mirosea a balsam. Papucii impecabili. Albi ca laptele, Baia stralucea, In fine sa trecem mai departe ca am impresia ca descriu o farmacie. Ramona este o persoana f agreabila. Ca aspect este ca in fotografii poate putin mai plinuta. Dar mie mi a placut asta. Pielea este extrem de fina si miroase a parfum. Ca si aspect totul e o chestiune de gust si nu poti da nota. Masajul de relaxare a fost bun , se putea si mai bun dar cine e perfect ? :). Ca nota un 8+. Masajul erotic e si el ce trebuie dar fie pt ca eram pt prima data fie asa il face mi s a parut un pic brutal . Ca si nota 8. Mie personal imi place mai soft. Poate ca la o a doua vizita vom avea o chimie mai buna. Punctul ei forte este cu siguranta comunicarea. Per total te ajuta sa te destinzi si asta e scopul principal pt care merg la masaj. Nu m am simtit deloc grabit poate doar ca la un moment dat parea usor absenta; dar a fost pt putin timp si eram deja pregatit sa merg la dus. O experienta ok care poate fi cu siguranta imbunatatita. Ca si tarif o ora si 40 de min (400 ron) . Scump sau ieftin asta iar o percepe fiecare cum vrea sau cum poate.
  2. @derwall. Multumesc pt info. Nu ma asteptam la un raspuns asa rapid si am facut programare la nr din topic. Intradevar locatia este a doamnei Maria. Fata mi-a rapuns rapid la tel. Programare intr-o ora, respectata. Locatia mi s a parut usor mai insalubra ca ultima data si cu miros greu de tigara. Fata nu are nimic erotic. Nici in tinuta nici in atitudine. Ma astepta in tricou, pantaloni de trening si papuci( slapi) asortati cu ciorapi. Dar era zambareata si cu o atitudine ok. Am intrebat o daca stie sa faca masaj si mi a raspuns ca stie ceva dar ca face doar de 6 luni. tariful 150 ora sau 200 daca sta cu sanii la vedere. Am zis sa incerc. Prosoapele mi s-au parut folosite si i am cerut sa le schimbe. S a conformat fara comentarii. Acum partea buna. Masajul de relaxare f bine facut. Fara graba cu atentie, destul de bine organizat. Pot spune ca a fost unul care m a surprins extrem de placut si a durat o ora din cap pana in picioare. Partea cu laba am sarit-o desi fata nu e urata iar sanii desi micuti sunt frumosi. Deh fata are 26 si arata binisor. Daca avea locatie in centru si facea si erotic cred ca era intre primele cautate. Asa merge doar daca ai nevoie de masaj si vrei sa ti l faca o fatuca cu sanii la vedere. Cost?... 200 . Merita?.... Daca cauti masaj bun da., pt restul vei fi dezamagit. P.S Maria testeaza o locatie in Unirii, pt cei interesati.
  3. Neata! Numarul doamnei Maria il stie cineva? La masaj e f ok si nu as vrea sa ma programez la una din fetele de acolo ci direct la ea. Multumesc!
  4. Salutare. Din cate va pe siteul salonului Ela nu mai este si cred ca a reaparut Ana ( cea cu corp sportiv si mai matura). Imi poate confirma cineva? Multumesc!
  5. Salut! Luna viitoare am de facut o deplasare si vroiam sa stiu daca vreunul dintre voi are o recomandare pt o escorta insotitoare. Nu vreau una locala de o ora sau doua ci una care sa ma insoteasca 3 zile. Multumesc
  6. Salutare! Dupa o lunga absenta din oras am simtit nevoia unui masaj si nerespecatnd legea lui Murphy care spune ca: " un lucru bun nu incerca sa l faci mai bun ca iese prost" nu m-am dus la Fantasy ca de fiecare data ci am zis sa incerc ceva nou. Asa ca citind pe forum despre Indra am zis sa incerc. Prima impresie f buna. Comunicare excelenta, rapida si explicativa. Programare confirmata si respectata. Ajuns la locatie impresia buna continua. Salon renovat recent, curat cu receptie frumoasa. Apare si fata (Betty) si impresia este una excelenta. Frumusica , tanara inaltuta, subtirica. Toata un zambet. Achitat masajul de 250 ronsi mergem in camera.. Curat, pat confortabil, papuci de unica folosinta. Baia pe hoil la 1 m de camra. Mers la dus. Si aici totul ok. dus si cada cu jacuzii baie mare , multe geluri, prosop impecabil. Pana aici totul perfect. Masajul de relaxare un dezastru. Nu ii pot da nota. Haotic , trecut dupa 10 sec la picioare alte 20 la umeri si apoi 1 min pe spate apoi din nou pe picioare. Prist facut cu intensitate diferita , cand prea tare, cand prea incet. Repet un dezastru. singurul lucru pozitiv era ca isi dadea silinta desi habar nu avea ce facea. Imi spune ca e de f putin timp in salon si ca e primul job. Daca mintea? Posibil, dar oricum nu stia nimic. Intr-un final ma plictisesc de framantarea haotica si ii spun sa trecem la masajul erotic. Imi cere direct sa ma intorc se aseaza in cur si incepe sa-l frece pe ala micul. In afara de faptul ca arata bine si ca are sanii frumosi nu are nici o calitate. Enervat am renuntat , m-am dus la dus si am plecat. Singurul lucru pozitiv e ca am posibilitatea sa scriu aici sa nu o pateasca si altii. Va salut! Note ? Locatie 9+ ( daca avea baia in camera era de 10) Fata , infatisare 9 Masaj relaxare 2 Masaj body 0 ( nu a existat) Masaj erotic -2
  7. Revenit dupa ceva vreme la salon. Am ales ca maseuza pe Ana. Am mers la ghici nestiind despre cine e vorba. Despre Ana, ca fizic e ca in pozele de pe site. Reflecta realitatea. Am vazut asta dupa ce am facut vizita. Eu sunt punctual si am avut placerea sa constat ca si ea este. M-a intampinat personal si am ramas impresionat. Inaltuta, frumusica, bronzata, corp slim. Are silicoane dar f bine proportionate. Zambetul este f placut si la fata e deasemenea frumusica. Atitudine calda, sociabila. Acum sa trecem si la masaj. Cel de relaxare nu e wow. Pt cine doreste mai in forta cu siguranta nu va aprecia. In schimb nu se grabeste si in timpul masajului intretine conversatia. Masajul body e ok si la fel meticulos facut. Cat despre cel erotic , nu stiu ce pot spune altii ,dar cu mine a fost wow. Poate ca am facut si click, dar chiar a fost de exceptie si si-a dat silinta. Am avut pt un moment impresia ca nu sunt cu maseuza ci cu iubita. F buna. De curatenie nu are rost sa mentionez. Ca de fiecare data nimic de reprosat nici salonului nici fetei. De revenit, cel putin pt mine.
  8. Revenit dupa mai bine de 10 la acest salon. Ce pot sa spun? Din punct de vedere al locatiei , desi schimbata si-a pastrat standardul. Vila eleganta , camere mari, curatenie. Din punt de vedere al fetelor si aici traditia s-a pastrat, majoritatea fiind frumoase. Din pacate s-a pastrat si traditia pretulurilor mari , dar asta e pana la urma o chestiune de alegere. Nu te obliga nimeni sa mergi aici. Despre sedinte ( au fost doua Pami si Katty) pot spune urmatoarele. Fetele amabile, usor distante . Masajul de relaxare a fost ok la ambele. Body si erotic nu pot spune decat la Pami pt ca la Katty am ales eu doar masaj de relaxare. Cu Pami masajul body a fost interesant , in schimb eroticul pare facut mecanic si se vede ca se gandeste in alta parte. ( aceiasi impresie am avut o si la Katty chiar daca am avut parte doar de masaj de relaxare, repet la alegerea mea) Fetele sunt frumoase cu un plus pt Pami care are sani naturali si o piele extrem de catifelata*(pana la urma chestiune de gust) Ora respectata dar raman cu impresia ca isi doreau sa se termine mai repede. Din pacate la pretul cerut si serviciile ar trebui sa fie la un nivel ridicat. Nu depasesc nota 7. Si nu vb de servicii extra ci fix pt cele pe care le prezinta salonul. Per total nu am plecat dezamagit dar nici nu ma dau in vant sa mai revin. Pt am valida buna credinta eu sunt cel care am deschis topicul asta si puteti citi prima recenzie . Din pacate departe de vremurile alea. Toate bune!
  9. Buna Otilia! Bine ai venit pe forum! Ceva poze, detalii ale serviciilor, locatia si preturi se poate?? Multumim!
  10. @hotzu2014 Sper sa nu gresesc, asa cum am specificat e ceva vreme de atunci. Cred ca Beatrice. Nu prea ma preocupa sa retin numele de scena ale domnisoarelor. Doar daca imi place si vreau sa revin.
  11. Vizitat domnisoara saptamana trecuta. Luat legatura telefonic. Amabila si clara in explicatii. Stabilit intrevederea in 45 min. Locatia pe Dorobanti (BCR) . Ajuns la locatie m-a primit intr- o lenjerie de culoare vernil si pantofi cu toc . Privelistea este f placuta. Domnisoara nu este genul slim dar pt mine arata f bine. Nu imi dau seama daca pozele din anuntul de pe Publi sunt reale dar oricum se apropie f mult de realitate. F amabila m-a invitat in camera destul de frumos amenajata si m-a intrebat daca doresc sa beau ceva. Cum eram destul de obosit am refuzat si m-am dus la dus. Baia ok cu destule geluri iar prosopul curat si apretat. Dupa dus am ramas cateva minute singur cat s-a dusat si ea. Am cerut sa inceapa cu un masaj usor ( bine facut) timp in care am socializat. Ai ce vorbi cu ea. E stilata si umblata mult afara. Dupa masaj a inceput cu un oral lent si umed . ON. Cu oarecare atentie pt zonele adiacente. Stie ce face. FK este f bun. sanii sunt f frumosi si destul de fermi pt marimea lor. are usoara burtica dar as spune ca e mai degraba sexi cu ea. Nu aveam chef de normal asa aca am rugat-o sa continue cu oralul pana finalizez. Nu a fost cim ( asta ar fi un minus) dar a fost placut. Dupa ce am finalizat a ramas langa mine si mi-a mangaiat fiecare parte a corpului. M-am ridicat cand am avut eu chef. Nimic pe graba. Halatul a fost 300 / h . ON NP si masaj. Eu am fost cel care a refuzat NP din motive personale de stare. Nimic de reprosat domnisoarei. Totul a durat 55 min pana am plecat. Halatul ? 300. De revenit? Da. E pe gustul meu si te face sa te simti bine.
  12. Salutare! dupa o lunga perioada revin cu o recenzie. E adevarat ca trebuia sa o scriu imediat dupa vizita la domnisoara ( inceputul lui iunie ) dar am uitat asa ca azi cand am vazut topicul mi-am adus aminte. Vizitat domnisoara in jurul pranzului. Locatia este in strada Boteanu int-un imobil vechi in apropiere de Bibleoteca. Am sunat cand am ajuns in fata imobilului si am fost rugat de o alta persoana ( sex feminin) sa astept inca 10 min ca domnisoara e lipsa la apel. am revenit in 10 si m-a poftit inauntru. Un apartament destul de vechi si in care mirosul de tigara era destul de pregnant. Actiunea se petrece in dormitorurul cu acces din living. Baia destul de invechita si nu f curata. Domnisoara este dupa parerea mea mult prea slabuta pt masajul erotic. Sani aproape inexistenti la fel si fese. Singurul lucru ce salveaza aparentele sunt atitudinea ei. Am ramas mai mult din curiozitate. Masajul este slab ( nu are forta la cat de slabuta e) iar eroticul desi se implica nu convinge. In plus e agasant de cate ori intreaba daca e ok ce face? In schimb are grija sa te roage sa ii scri o recenzie favorabila. Din pacate nu prea am ce scrie . De revenit ? Eu unul nu ! Sper ca v-am fost de folos. Note... Locatie 6-7 Maseuza fizic 5-6 Atitudine 8 Masaj 5 Erotic 6
  13. Salutare baieti!Saptamana trecuta am vizitat-o pe domnisoara. A fost prima vizita , convins de recenziile avute. Intalnirea a avut loc in locatia domnisoarei in apropiere de Sephora Magheru / Balcescu. Am vb cu 45 de min inainte pe wup. Am confirmat rapid si mi-a dat indicatiile pt a ajunge la locatie. Cand am ajuns ma astepta in lenjerie neagra toata un zambet. Frumusica foc si amabila. Am fumat o tigara impreuna ( ale ei ca eu nu aveam ) si dupa 5 -10 min de barfit m-am dus la dus. Prosop curat si cald, luat de pe calorifer. baie curata cu 2-3 geluri suficiente pt baie. . Papuci lipsa dar nu a fost uni impediment major. Dupa dus ma astepta in camera si m-a invitat sa ma intind. Masajul de relaxare a fost placut fiind atenta la dorintele mele si comunicativa. Nu a fost facut pe repede inainte, ceea ce am apreciat. Apoi a trecut la masajul erotic , facand cunostinta cu pielea ei extrem de fina si usor creola. Cu o textura extrem de placuta a sanilor de marime potrivita. Dupa circa 10 min m-a rugat sa ma intorc si a continuat masajul erotic prin miscari senzuale. Apoi s-a intors cu spatele si intr-o pozitie ce mima 69 a inceput un hand job .Am terminat destul de repede fiind excitat de privelistea fundului ei extrem de apetisant. Masajul erotic a fost ok dar parca implicarea nu a fost exact ce asteptam. Probabil si fiind prima data au existat ceva retineri si din partea mea si din partea ei. Mi s-a parut usor mecanic. Poate data viitoare sa fie mai bine. Pt ca da e de revenit. La final m-a sters am plecat la dus si dupa am mai fumat o tigara. Am stat circa 1 ora si 10 min cu totul. Cadoul 200 ron plus ceva extra ca nu am apucat sa iau nimic ( ciocolata etc). Locatie 9 ( curata usor accesibila moderan) Masaj relaxare 10 Masaj erotic 8 Permisiva in limita bunului simt ( Nu fk sau alte artificii ) De revenit. da pt amabilitate locatie si nu in ultimul rand pt ca e frumusica. Va salut.
  14. Salutare! Avand ceva timp azi, am citit recenziile din ultimile pagini si am aflat si eu despre patania confratelui Ultravox. Nu pot si nu-mi permit sa-l contrazic dar... eu personal am avut o situatie pe care vreau sa o povestesc pt a descrie atitudinea Emei. Fiind un client relativ fidel al salonului ( uneori merg o data pe saptamana, alteori de doua ori dar se intampa sa trec si odata la 3 saptamani ) undeva prin vara, mi-am facut obisnuita programare la salon si exact cand urcam scarlel si Ema era in usa mi-a sunat telefonul. Am raspuns si pt ca era o urgenta medicala cu cineva din familie ( slava domnului alarma falsa) am inceput sa vorbesc tare, dar tareee!!! intrand in salon in acelasi timp. Ema nu numai ca nu mi-a reprosat nimic , doar m-a luat de mana si m-a bagat intr-o camera, unde am continuat sa vorbesc la fel de tare.Dupa ce am terminat convorbirea m-am scuzat ca nu pot ramane avand o urgenta si dus am fost. Nimeni nu mi-a reprosat nimic si am fost la fel de bine primit si data urmatoare. Desi nu am cum pune la indoiala descrierea situatiei de mai sus, ma gandesc ca ceva trebuie sa fi fost care sa o fi deranjat pe Ema. Culmea programarea mea era tot la Ela ...superba fata... Ceea ce nu mi se pare in regula este ca omul a fost banat. Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea. Iar ca si camere va rog sa mi permiteti sa va contrazic. Omul are dreptate Este o camera care intradevar nu are dus si pt ea se foloseste baia mare de pe hol.
×
×
  • Creează nouă...