Sari la conținut

incepator2017

VIP Member
  • Număr conținut

    1.433
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre incepator2017

  • Dată Naștere 01.12.1918

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    prin oras
  • Interese
    Piersicile

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

incepator2017's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

415

Reputație

  1. Lucruri neștiute despre prostituție: Când femeile se vând pe bani, se numește prostituție. Când bărbații se vând pe bani, se numește transfer de fotbalist. Pe bună dreptate, sexul pe bani e considerat ceva murdar. Habar n-aveți prin câte mâini jegoase trec banii ăia. Dacă îți vinzi trupul pe bani, ești prostituat. Dacă îți vinzi timpul și priceperea pe bani, ești angajat. Iar dacă îți vinzi sufletul pe bani, ești patriarh. Sexul pe bani a fost inventat de daci cu sute de ani înaintea invenției banilor. Practic, dacii au inventat sexul. Înainte de sex, dacii se înmulțeau prin înmugurire. În România, prostituția sexuală e încă ilegală, în timp ce toate celelalte tipuri de prostituție (morală, profesională, muzicală, etc.) sunt permise. Diferența principală dintre prostituate și curve e că prostituatele lucrează mai mereu în același loc, în timp ce curvele își schimbă relativ des partidul. E singura meserie cu spor de vechime negativ, adică e singura meserie în care nu impresionezi pe nimeni când spui că ai zeci de ani de experiență. Diferența de preț dintre prostituatele scumpe și cele ieftine e egală cu suma de bani pe care va trebui să o dai mai târziu la doctor. Și femeile plătesc pentru sex. De multe ori, cu viața. Sexul pe bani e prostituție doar dacă o faci cu multe persoane. Dacă o faci cu una singură se numește căsnicie. Și animalele se prostituează. De exemplu, câinele meu trebuie să primească o crănțănea ca să dea lăbuța. Prostituția e o artă. De aceea e atât de criticată. În special de cei care n-au nici un talent în a o practica.
  2. Lasa-i sa se chinuie si să mă simt și eu special ðŸ˜
  3. – Nu pot sa cred ca te duci la prostituate pentru sex! tipa nevasta-mea la mine…”Sunt profund dezamagita!” – Dar de ce ma invinuiesti pe mine? ii raspund, tu nu-mi poti satisface toate fanteziile mele erotice, esti constienta de asta,nu? – Stii ceva? Asta e numai vina ta!…Nu mi-ai spus niciodata ca ai fi dispus sa platesti pentru asta!
  4. Eu am beneficiat de bf anul trecut. Incercati și voi!
  5. Musai să găsești o locație, sa te ocupi tu dinainte de astea și să chemi fata la locul cu pricina, altfel e tare greu
  6. Afiș la intrarea unei bănci: „Vă informăm că banca noastră va instala bancomate noi, ce vor permite clienților să efectueze tranzacții fără a se mai da jos din mașină. Dacă doriți să utilizați acest nou serviciu, vă rugăm să urmați pașii din procedurile de mai jos! După mai multe luni de verificări, am elaborat proceduri diferite pentru bărbați și femei, pe care vă rugăm să le aplicați după caz! PROCEDURA PENTRU BĂRBAȚI: 1. Opriți mașina în dreptul bancomatului! 2. Coborâți geamul portierei! 3. Introduceți cardul în fanta bancomatului și tastați PIN-ul! 4. Tastați suma dorita! 5. Luați banii, recuperați cardul și chitanța! 6. Ridicați geamul portierei! 7. Continuați-vă drumul! PROCEDURA PENTRU FEMEI: 1. Opriți mașina în dreptul bancomatului! 2. Treceți schimbătorul de viteze în marșarier și încercați să reveniți în dreptul bancomatului! Repetați, dacă este nevoie, până ajungeți în poziția corespunzătoare! 3. Trageți frâna de mână și coborâți geamul portierei! 4. Căutați poșeta, fără să vă panicați! După ce o găsiți, goliți tot conținutul pe scaunul din dreapta! Localizați și extrageți cardul dintre celelalte lucruri! Puneți lucrurile la loc în poșetă! 5. Avertizați persoana cu care vorbiți pe mobil că veți reveni! Închideți mobilul! 6. Încercați să introduceți cardul în fanta bancomatului! 7. Deschideți portiera mașinii și aplecați-vă, dacă în poziția în care ați oprit distanța este prea mare și nu vă permite să ajungeți la bancomat! 8. Introduceți cardul în fanta bancomatului! 9. Reintroduceți cardul în poziția corectă! 10. Căutați în poșetă carnețelul în care ați notat PIN-ul, probabil pe ultima pagină! 11. Introduceți PIN-ul! 12. Apăsați tasta "Anulare" și introduceți PIN-ul corect! 13. Tastați suma dorita! 14. Verificați-vă machiajul în oglinda retrovizoare! 15. Luați banii și chitanța! 16. Goliți din nou poșeta pentru a găsi portofelul pentru bani! 17. Notați suma retrasă în carnețel și puneți banii în portofel. 18. Verificați-vă încă o data machiajul! 19. Avansați doi metri cu mașina! Opriți! 20. Dați înapoi până în dreptul bancomatului! 21. Recuperați cardul din bancomat! 22. Goliți din nou poșeta și căutați port-cardul. Introduceți cardul în port-card! 23. Faceți semnul cu degetul șoferului disperat care vă claxonează insistent, aşteptând la rând, în spatele dumneavoastră! 24. Demarați și continuați-vă drumul! 25. Sunați persoana cu care vorbeați pe mobil și reluați convorbirea! 26. Conduceți mașina aproximativ doi sau trei kilometri! 27. Opriți și dceblocați frâna de mână! Vă mulțumim, stimați clienți, pentru interesul acordat anunțului nostru! O zi bună!"
  7. Parca ai lucra la guvern! 😂😂😂😂😂
  8. Recomand tuturor o tipa apărută de curand, spun doar ca are ruj rosu aprins si se fute de plăcere, fără bătăi de cap. Bafta celor ce o gasesc!
  9. Sărbătorit, am un an de nimfo 🎆
  10. Wonderwoman esti, sa moara Franta, becuri, furtune...asa gospodina
×
×
  • Creează nouă...