Sari la conținut

antiexemplu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre antiexemplu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

antiexemplu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Bifat astazi. Pentru a IV-a oara Este pe gustul meu. Ce am observat eu: daca te porti frumos se va purta frumos si ea, vrei pasional - spune-i, vrei rapid - spune-i, vrei ceva - spune-i. Eu apreciez atitudinea asta. Ca sa respect sablonu: contact whatsup, stabilit, onorat fata frumoasa la corp si pe gustul meu la fata (aici suntem subiectivi) am comunicat de la inceput care sa fie parcursul si s-a achitat pe masura. iar la final, inainte sa plec ma tinea ea de vorba desi eu eram pe fuga... asa a fost la mine, dar cred ca e diferit la fiecare in parte. Daca vrei caterinca, caterinca primesti. Vrei amanta ...eu amanta am primit. Pay it forward.
  2. antiexemplu

    0730743188

    autorecenzii. if you get my drift.
  3. mai.. doar am facut o recenzie. asa cum am spus (in alta postare) mi-a trebuit ceva timp sa fac lucrul asta...
  4. Bifat si Luiza. Undeva la inceputul lui Aprilie. Am fost de doua ori la ea caci fata e implicata rau. Prima oara am prins-o in prima locatie (era ultima zi acolo), cea inainte sa se mute la carrefour. Programarea a fost un pic dificila pentru ca initial nu ne-am sincronizat. Am ajuns usor la locatie, comunicarea a fost foarte ok din momentul in care am reusit sa stabilim ce si cum. Imediat ce am ajuns s-a si "urcat" pe mine. M-a sarutat foarte senzual si intretinut. Am facut dusul de rigoare si apoi m-am intors in camera. Am inceput sa ne sarutam si restul a venit natural. Cam prea natural. Nu vreau sa ma imbat cu apa rece dar s-a implicat foarte tare in ceea ce facea. Din recenzii vad ca face cam la fel cu toata lumea.. e stilul ei, dar fata de alte fete iti da senzatia ca ai facut click-ul ala cu ea (ala de car zice toata lumea pe aici). Nu stiu de ce e asa dar mie mi-a placut. Dupa cateva minute sa sarutari si mangaieli a trecut la oral. Eu cred ca sunt usor impresionabil caci a fost foarte bine. A trecut deasupra mea (protejat evident) si a inceput sa se joace. A fost prezenta tot timpul. Ne-am sarutat si in cele din urma dupa ce am incercat diverse pozitii (inca vreo doua parca) am trecut-o in misionar si am terminat. Ce mi-a placut a fost ca m-a fixat din ochi pe toata perioada cat am terminat... interesant. A doua intalnire a decurs in aceeasi nota (in locatia de langa carrefour de data asta) asa ca nu va mai plictisesc cu inca o recenzie. Note: Locatia (a doua) - 10 (as locui acolo) Fata - corp - 9 spre 10 (desi spre silfida e foarte bine proportionata - sanii nu sunt foarte mari dar placuti la atingeri si orice altceva), Fata - 9+ - are ceva din aerul ala de pustoaica de liceu (mi-a adus aminte de una din iubitele mele din liceu - chill.. pe vremea mea ne rezumam la pupaturi/mangaiat si pe alocuri mana prin chiloti - cum cu respectiva nu am reusit mare lucru m-am considerat "razbunat" acum). Oral - 9+ Normal - 10 (cred ca implicarea, saruturile, privirile si faptul ca e acolo fac totul :clapp) Halat - ambele dati 250 parca Acum ca am laudat-o hai sa trecem la minusuri... pai disparitia asta abrupta... mie mi-a dat emotii.. sincere. Chestia cu analizele si faptul ca nu a mai dat nici-un semn de viata. Din ce am vorbit cu ea in cele doua dati stiu ca inainte de revenirea de anul asta a activat in alt oras (nu spun daca in tara sau nu)... asa ca e posibil sa se fi intors in acel oras. Oricum.. ar fi fost frumos din partea ei sa ne anunte si pe noi. Linistea asta lasa loc la interpretari... si stim cu totii ca aici e mai grav decat pe forumurile de pe site-urile cu "folbal"... Pay it forward though.
  5. Bifat si Roxi. Undeva in Martie. Desi am fost reticent (la vremea aia nu prea intelegeam eu cum e cu forumul), intr-una din zile am dat frau imboldului de a o vizita si i-am trimis un sms. Am avut noroc caci tocmai isi anulase cineva o programarea asa ca am stabilit sa ne intalnim dupa o ora de la primul sms. Am plecat catre Roxi si am ajuns ceva mai devreme (10 min) decat programasem asa ca am trimis un sms (am primit un raspuns ca pot urca in 5 minute). Am ajuns in apartament si am dat ochii cu Roxi. Am fost placut surpris. S-a comentat pe aici cate ceva legat de fata ei.. dar din punctul meu de vedere fata e foarte ok. Placuta. Nimic din taranisme sau alte porcarii spuse pe aici. Supriza a fost in schimb cand i-am vazut sanii.. cred ca am fost destul de expresiv caci a inceput sa zambeasca. M-am dus la dus (rapid) si m-am intorsc in camera unde ma astepta dezbracata.. S-a infipt repede la oral in ideea sa ma incalzeaza.. dar surpriza, eram deja incalzit. Cum nu avea timp decat de o intredevede de 30 de minute am trecut rapid peste formalitati, pus prez si trecut la misionar. Acum ce sa zic.. fata asta e la corp asa cum imi place mie (I like'em a bit thick). Pasarica a vazut-o toata lumea (e si ea constienta ca e reusita) asa ca a fost o placere sa o simt in jurul meu. Sanii (desi mari) sunt tari, carnea la fel, pielea e fina. Sunt cam subiectiv aici caci asa cum am spus e pe gustul meu. Am schimbat doua pozitii (la un moment dat s-a pus ea capra) dar la solicitarea mea am terminat in misionar (asa ca voiam sa ma joc cu sanii ei). Una peste alta: Locatie - 8 spre 9 Fata - corp 10, fata 9 (e pe gustul meu fata) Oral - nu a fost prea multa actiune dar a fost placuta - 9 Normal - 9 Halat - 200 - 30 min Recomand - daca va purtati normal cu ea fata e foarte ok. altfel cred ca a vazut destule la viata ei si poate ca uneori ti se ia. Asta e experienta mea cu Roxi. Pay it forward
  6. Bifat si Delia. Deja am prins curaj. Vizita a fost undeva in martie, dar mustrarile de constiinta m-au apucat acum (ma refer la faptul ca pana acum nu am contribuit la comunitate). Programarea s-a facut dupa doua-trei incercari. Eu eram nehotarat (recenziile au avut efectul asta asupra mea - pana mea am urmarit vreo doua-trei thread-uri - activa rau fata). Ce m-a facut sa merg la ea? Promisiunea unui deep. In fine, am sunat, am programat si m-am infatisat. Am inceput prin a vorbi vrute si nevrute pana cand m-a invitat in dormitor unde a inceput cu oralul. Adanc rau dar un pic agresiv dupa gustul meu. E drept ca asta si promoveaza fata asa ca nu pot spune ca nu stiam. M-a intrebat daca este ok, parea destul de interesata de parerea mea. Cred ca (desi mi-a declarat ca evita sa discute despre forum) diverse portari de aici si-au pus amprenta asupra ei. Incearca sa faca pe plac si se munceste serios ca sa "performeze". Dupa oral m-a poftit la un anal (protejat) pentru ca, a spus ea, facusem clic. Da contre, se impinge, una peste alta e la fel de activa precum e si pe forum. Vorbeste in timp ce presteaza, si vorbeste porcos (pentru cei care nu agreeaza, nu recomand). Dupa ce am muncit-o serios la anal m-a invitat la a doua parte a oralului. Am terminat in timpul oralului. Trecem la note: Locatia - 8 Fata - corp 8+, fata 6-7 (dupa gusturile mele) Oral - as da un 9+ dar raman la 9 (un pic prea agresiv pentru mine - dar nici nu am comentat) Anal - 9+ (daca terminam asa cred ca dadeam 10) Halat - 300 (antamat o ora) Cam atat si aici. Pay it forward.
  7. A doua recenzie.. a doua fata dupa Andreea (fosta studenta). A aterizat pe forum cam in acelasi timp cand am inceput sa frecventez fetele asa ca am contactat-o (sms) - era cam ocupata la vremea aia (se cam bateau toti la "usa" ei) asa ca am facut o programare pentru a doua zi. Am ajuns pe dimineata (eram primul - pe ziua aia evident) si m-a surprins placut (fata e frumoasa - mici probleme cu acneea, dar nimic deosebit). Era un pic crispata dar dupa ce a realizat ca sunt inofensiv s-a relaxat. M-am autoinvitat la dus si apoi am trecut la treaba. Am inceput cu un oral care s-a si finalizat (a revarsat totul pe mine spunandu-mi ca nu am anuntat-o ca urma sa termin) - nu am avut probleme cu asta. Oralul a fost reusit dupa parerea mea, cu implicare - stiu ca voia sa impresioneze la vremea respectiva la capitolul oral asa ca si-a dat silinta. Am mai stat la palavre cateva minute, mi-a povestit una alta.. cum a ajuns sa profeseze, etc dupa care am zis sa incercam si un normal (protejat evident). Ideea e ca inca mai eram un pic crispat (eram la a doua experienta) asa ca normalul nu s-a finalizat. Notele: Locatia - 8 (cea la care activa la vremea respectiva) Fata - 9+ la corp, 9 la față Oralul - 9+ (dupa gusturile mele) Normalul - nu am ce sa notez caci am capitulat eu inainte de termen Halatul - 200 (l-am achitat la inceput anuntant ca urma sa stau o ora) As recomanda-o daca ar mai activa (nu stiu cat de utila mai e recenzia in cazul asta ) Anyways.. asa cum umbla vorba - pay it forward!
  8. Prima recenzie.. tarzie dar m-am gandit sa contribut si eu la comunitate. Mi-a luat ceva pana m-am hotarat sa merg la "fete" (asa cum zicea si Andreea cand am fost la ea), iar site-ul m-a ajutat enorm. Asa ca prima experienta a fost reusita. Am fost la Andreea - mi-a luat ceva sa ma hotarasc la cine merg. Recenziile au ajutat. Acum relatarea: Am fost pe la ea la inceputul anului, programare prin sms, a raspuns prompt (am avut noroc) cu programare pe saptamana urmatoare. Toata comunicarea a decurs fara cusur. Cand am ajuns la locatie (cea la care activa atunci) mi-a fost un pic dificil (mai ales ca nu raspunde la apel) dar pana la urma m-am descurcat. Fata arata foarte bine (dupa parerea mea) si a fost foarte primitoare. Am purtat o discutie de cateva minute (zece-cinșpe).. dar a facut bine caci ne-am relaxat amandoi. Chiar e fost mirata ca era prima oara la fete pentru mine... Am ales analul (lucru anuntant in prealabil). Citind in avans stiam ca dusul e "mandatory" asa ca m-am autoinvitat la un dus (desi facusem acasa inainte de a ajunge la ea), dupa care m-am intors in camera. Lucrurile au decurs natural, a inceput cu un oral care m-a pus pe directie rapid asa ca am trecut la anal. Trebuie sa recunosc ca nu a durat foarte mult (chiar m-a intrebat daca am fost pedepsit), dar a fost pe "gustul" meu. Atitudinea, raspunsul ei, contrele, etc... Acum notele (asa cum se cuvine) Locatia (desi irelevant avand in vedere ca si-a schimbat-o) - 9 Fata - 10 corp, 8 fata (dupa gusturile mele) Igiena - 10 Analul - 10 (drept dovada ca m-a terminat repede - nu vreau sa ma laud dar de obicei ma descurc mai bine la capitolul anduranta) GFE - 8 (vina e a mea - eram un pic crispat - atunci nu stiam cum e dar acum inteleg ca unele fete te asteapta pe tine sa initiezi sau sa dai semnalul la cat de intima sa fie intalnirea) Halatul - 200 - a fost onesta.. desi am stat 45-50 de minute toata actiunea a constat in anal si palavre (inainte si dupa - mie mi-au facut placere) asa ca m-a taxat la numar si nu la durata. Recomand - DA (mai ales pentru prima experienta) Cam atat pentru Andreea.
×
×
  • Creează nouă...