Sari la conținut

lemnul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lemnul

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lemnul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputație

  1. Salutari! Pe placul meu este Silvia 21 new de la testate, pur si simplu imi place totul de la modul in care arata la felul in care vorbeste si faptul ca este cu tine de la primul pas in apartament. O recomand pentru gfe-ul de nota 10.
  2. Nu a apucat :))), era ocupat cu ciorapii
  3. Am marcat pana la urma colegii. Lucreaza la 150 fin, 250 ora (oral si normal) si pt anal inca 100, cu parcarea a fost lejer, poate am avut noroc. Eu am luat 1h, chiar daca nu am stat full 1h(vina mea eram putin grabit, dar eram f curios) Nu este extraordinara pe partea gfe, se vede lipsa experientei. In mare parte am intretinut eu actul in sine, foarte putine pupaturi pe corp etc. Oralul il face si protejat si neprotejat si pot spune ca e destul de ok, am optat pt protejat Normalul se simte foarte misto, este chiar stramta. La pozitia LoT am observat ca miscarile sunt extrem de scurte. Practic se aseaza si se misca putin pe capitan. Eu unul sunt fan gfe exclusiv si nu este top pe partea asta. La corp arata ca in poze, se vede ca e tanara, piele fina, destul de scunda estimez undeva pe la 1 55 1 60. Note: OP:8 NP:8 GFE: 6(am facut cateva glume,putina vorba, dupa finalizare se ridica imediat sa fumeze, dar pt cn merge doar sa futa e ok) Anal: nu am dorit Parerea mea este ca pt mine nu renteaza sa o mai vizitez, dar am vrut sa fiu si eu primul care o incaseaza pt echipa :)). Am 1 escorta pe placul meu cu care ma simt super bn si chiar la un pret putin mai mic. Daca mai e ceva de spus ma puteti intreba, nu sunt chiar pro pe partea de recenzii. Spor!
  4. Daca este in range-ul de 100-200 incerc eu azi colegii si revin cu detalii.
  5. Daca tot ai 600..de ce nu mergi la 2 fete de 200 ora cu 2 finalizari si lasi ultima o fata de top cu 200 - 30 min. Faci un top 3 si incepi de la ultimul loc la locu 1. O sa fie o zi misto rau de tot, te incalzesti/golesti cu prima fata, cauti o a 2 a fata cu un gfe misto si bagi 1 ora, iar in top dai 30 de minute mai mult ca sigur, fara surprize din partea ciocanului in orice pozitie si in orice treapta de viteza. Sa ai mult spor orice ai alege! (Mi ai dat o idee suoer buna :)) l
  6. Chiar pare de vizitat tipa, super descoperire. Ceva informatii despre ora cu 2 finalizari?
  7. Am facut astazi prima vizita la Silvia. Programare prin mesaj dupa care m a sunat ea pentru confirmare, o voce extrem de placuta. M a intampinat foarte frumos cu o mica imbratisare si pupaturi pe obraz ca intre prieteni, dupa care am fost condus in camera actiunii unde am vorbit putin, o glumita, una alta dupa care am intrat eu la un dus rapid. A inceput printr un gfe exceptional, care m a inmuiat grav sincer, pupaturi peste tot, dupa care un oral protejat destul de bun, care cu toate ca nu sunt un fan, m a incalzit foarte bine. Dupa oral vine spre rusinea mea normalul care a fost foooarte rapid, m a luat instrumentul prin surprindere :)). Este posibil sa fie din cauza ca am stat pe bara destul de mult timp, dar sincer m am simtit foarte atras de fata care e draguta, frumoasa la faÅ£a si corp, lipicioasa, glumeata...ce pot spune, exact cum imi place mie o femeie. Am fost neinspirat sa mi iau 1 singura finalizare, dar nu ma asteptam la asa ceva. Nu cred ca are rost sa dau note, dar este de 10 clar...gfe super bun, inaltimea perfecta, corp superb, voce draguta, personalitate frumoasa. Pe mine m a castigat. Te pup si ne vedem data viitoare la o sesiune mai lungaðŸ˜
  8. Deeeeci, am reusit si eu in sfarsit saptamana asta sa elimin de fricile alea irationale si am scapat de povara asta, virginitatea. A fost super ok, am facut o cu o domnisoara de pe forum, de la top, super draguta, care a discutat foarte mult cu mine si m a mai relaxat inainte de treaba. Deci toate filmele mele din cap care ma opreau din a face asta erau niste tampenii. Nu a fost cum ma gandeam eu "o vad si sunt gata", am rezistat destul de binisor, un oral protejat misto, ea deasupra cateva min si finalizat la urm pozitie, ea capra, cred ca au fost 7-10 min, cred ca ok pt un neinitiat. Am ras desul de mult pt ca nu prea stiam ce si cum, per total a fost amuzant cred ca pt ambele parti (pt mine clar a fost si placut). O singura problema a fost si anume ca cel mititel nu s a ridicat la nivelul la care il stiam eu, probabil si emotiile au redus putin performantele. Acum ce am descoperit in zilele ce au urmat a fost un chill maxim, am fost relaxat in discutiile cu oamenii din jur,mai increzator si mult mai putin preocupat de imperfectiunile mele. A fost un pas extrem de greu pt mine, dar ma bucur ca l am facut. Multumesc mult pt comentariul tau, cateva cuvinte poate neimportante pt multi, mi au schimbat viata in bine. Mersi din nou si nu sper, sunt SIGUR, ca la a-2a interactiune o sa fiu mult mai bun.
  9. Sunt si eu intr o situatie similara.. De cand am contul creat pe acest site tot incerc sa mi gasesc curajul sa fac ceva.. Sunt foarte nesigur, imi judec orice defect, am inceput sa nu mi mai gasesc calitati. Dupa spusele celor din jur sunt "ok" si ei nu inteleg cum de nu sunt intr o relatie, dar eu nu ma pot vedea niciodata asa. Pot observa defectele la mine si atat. Am sa fiu sincer si voi spune cum decurge o zi in care m am "decis" ca astazi o fac frate, reusesc. Ma trezesc dimineata cu o oarecare siguranta in mine ai incredere, nu trec mai mult de 2 ore si incep sa ma gandesc in avans, sa fiu parca dezamagit deja de mine ca nu am fost pe masura asteptarilor (chiar daca nu am de unde sa stiu cum o sa ma descurc si ce voi face), dupa filmele astea ma analizez si mi spun "nu ma pot duce, pur si simpu m ar refuza cand m as duce la usa" si alte chestii aberante. Sunt constient ca sunt cat de cat ok dupa standarde sa zicem. 177, 78 de kg, am inceput sa fac sala acum 3 ani, mi am schimbat alimentatia total si cand vine vorba de cel mic are undeva la 16.5 si circumferinta 11.5-12(cam ca bara de metrou la grosime :)))), stiu sunt retardat daca am ajuns sa ma gandesc la asa ceva), nu stiu ce sa cred despre el din moment ce nu a fost folosit si nu am primit opinii. Chiar m ar ajuta un sfat de la voi si va multumesc pentru timpul acordat.
  10. Intru la categoria timid din pacate :)))). De cand am contul aici incerc sa prind curaj.
  11. Wow. Asta m a convins. Spune mi, te rog, ca maine lucrezi
  12. Buna. Astazi cam pana la ce ora esti disponibila?
  13. Neata. Astazi lucrezi? Daca da, pe la ce ora esti disponibila?
×
×
  • Creează nouă...