Sari la conținut

micul-jon

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre micul-jon

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

micul-jon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Eva, incitanta fotografia de la profil. Cred ca as vrea sa incerc asa ceva.
  2. Sincer nu te cunosc. Insa parereamea este ca esti un mare bou. Am apelat la serviciile acestei femei o singura data si am ramas placut surprins de ele. Ca o acuzi ca s-a nascut nu stiu cum.... Sincer nu cred ca sunt escorte care sa faca asta de bunavoie. In spatele meseriei lor se afla povesti care ar strange in spate pe multi din clientii lor. Si cred ca unele sunt mai oneste decat cei care sa bat cu camida in piept.
  3. Nu mai pot de ras... Cât de nebun sa fii sa te gândești că te vaccinează Eva în pat. Mulți săraci cu duhul... Mai știu pe unul care spunea că nu e bine sa ți se facă sex oral, că i-a spus cineva de la spital. Îl întreb de ce nu e bine.. omul foarte convins zice... Poate să-ți sugă măduva spinării.. zic... Cine de la spital ți-a spus tâmpenia asta... Portarul.. răspunde ăla foarte țanțoș. Așa că..... Eva ai grija sa nu lași pe careva fara măduvă..... :)))
  4. Bună. Eu sunt singur. Însă aș vrea o relație cu o singura femeie. Adică când am timp si disponibilitate să-i trec pragul o data pe luna sa zic așa... Poate mai des.. ce zici?
  5. Daca judeci un om dupa cum arata esti prost toloaca.... restul... e can-can...
  6. Felicitări pentru decizie. O femeie într-adevăr cu capul pe umeri. Nu pot decât să te felicit și să sperăm ce ne vom revedea după toată pandemia asta.
  7. Lucrezi in perioada asta cu coronavisul?
  8. Confirm. O femeie deosebita.
  9. Foarte frumoasa, i-am facut si eu mai demult o vizita. a fost primul oral facut de cineva. A fost o experienta deosebita. In momentul in care termini ai impresia ca te scurgi afara din corp si apoi revii inapoi in el. A fost primul oral si a fost super. Daca voi avea ocazia voi reveni. O doamna in felul in care-si trateaza clientii.
×
×
  • Creează nouă...