Sari la conținut

assatanate

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre assatanate

  • Dată Naștere 14.06.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

assatanate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Nu pot sa nu iti dau dreptate... nu arat nicicum!!! Eu am plecat
  2. Acum ceva timp... prin septembrie am vizitat si eu domnisoara. Da pot sa confirm fatza nu ii arata varsta... Ai impresia ca este mai tanara si nu pare nici uzata dupa fatza. Probabil este asa din cauza ca are cateva kilograme in plus. Asa cum zicea si colegul de mai sus fata are cateva kilograme in plus. Nu este suparator dar sa nu te astepti la un corp de model si nici ceva fittness addict. Fata este ok. trebuie sa vorbesti clar ce vrei de la ea. Se implica daca ai un comportament civilizat. Acuma notele: Atitudine 9 + Oral NP - 8+ NP 9 Pret 150 lei aproape o ora... baita finut am dat de la mine merita vizitata.
  3. Fata este la Arad acuma. Dupa ce am vb la telefon zilele trecute... fata la intrebarea ca e **spam editat**... avand banuieli ... a tacut si mai apoi a inchis. Asa ca e... riscant daca e **spam editat**... am un prieten care inainte sa mearga la ea... a zis ea sa se vada in Mallu din Arad... si la fel i se pare ca fata inca nu are 18 facuti.
  4. assatanate

    Masaj Arad

    Am sunat azi pe la ora 17 si pe la ora 19. Nu raspunde...
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-sunt-noua-in-arad-ma-Numesc-andreea/7b016577706c645f.html Poze false! Am sunat am intrebat daca e ea in poze... si normal ca nu are nici o treaba!
  6. Nu vreau sa intru cu tine in polemici. Dar daca mai multe persoane spun de fata ca nu are un comportament ok... nu rezolvi nimic amenintand pe unul si pe altul. Si eu am fost aproximativ acum 1 luna de zile la ea. Nu e urata fata dar prin comportament te face sa iti fie lehamite. Gandeste-te ca daca fata ar fii cat de cat ok ar avea si recenzii bune si clienti fericiti care ar reveni... Am fost la Sonia si pe vremea cand locuia la etajul 3 in Micalaca si a fost impecabila. Sonia nu este o frumusete... dar are un comportament impecabil... ce te face sa iti doresti sa revii. Dar fata asta, probabil fata ta... chiar nu e ok... Eu personal cand ma duc la fete imi doresc sa fiu tratat ok. Pentru ca sincer, fitze, mofturi.... avem majoritatea din noi de la partenere... pe bani mai putini si fara atatea riscuri... apropo cu fata asta nu am riscat fara caciulitza la nimic... am folosit caciulita si la oral si la normal...
  7. Am trecut la iesirea spre Siria si era una de etnie dar nu la iesire ci acolo in stanga inainte de Volanul. Acuma ori ca eram eu toropit de caldura dar fata aia era chiar frumoasa asa tziganca cum era.... avea 1,60 si era subtirica cu sani un fund... si mai ales draguta la fata... din pacate nu am vazut dantura si nici nu ma puteam apropia ca eram cu cineva sa duca un colet pentru Anglia acolo la Cristi trans pe dreapta. Dar de la 20 de metri cum ma uitam eu... ma tot minunam cat de bine arata... pe la 6 seara cand am trecut nu mai era... Stiti careva mai multe detalii?
  8. Am sunat cand avea anuntul vechi in primavara... la intrebarea ca e **spam editat** a tacut...Si NU e fata din poze...
×
×
  • Creează nouă...