Sari la conținut

aburitul79

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aburitul79

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

aburitul79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Se simte bestial. NP, nota 10. Destul de strâmtă, da contre super și geme minunat. De revenit? Da. Recomand. Te pup, Mirela.
  2. Acum m-am întors de la Mirela. Mi_a plăcut maxim. Este o tipa drăguța și primitoare. Te face sa te simți liniștit și în siguranță. A început cu un ON delicat, cu atenție la zonele adiacente, în timp ce eu am mângâiat-o la pasarica. Se umezeste natural. I-am întors serviciul, cu niște limbute insistente. Geme natilural și se pare ca i-a plăcut. A urmat un NP în doua poziții, nu comentează (un mare plus). Geme incitant și da contre super. Finalizare a fost orala, fără probleme, și a rămas mult timp după cu ea în guriță. În tot acest timp s-a lăsat mângâiat și ocupata pe corp. La corp arata bine, sâni medii și frumoși, cu sfarcuri erectile, fundul frumos, numai bun de strâns în palme. Ca și note : Locație 10, garsoniera foarte curata, la baie la fel. ON 10, executat super, mai ales ca piersingul sr simte
  3. Buna Carmen. Esti disponibila astazi? Sunt in trecere prin Pitesti si mi-as dori sa te vizitez. Pup.
  4. Buna Carmen. Userul meu este Aburitul 79. Astazi dupa 17 ma poti programa? Sau maine? Te rog sa imi scri. Te pup.
  5. Buna Alina, iti multumeac tare mult pentru clipele minunate pe care mi le-ai oferit astazi. Este prima oara cand te vizitez si mi-ai placut extraordinar. Pana la urmatoarea intalnire, sa ai grija de tine! Te pup dulce!
  6. Buna Alina, eu sunt cel care te-a abordat la intrarea in bloc astazi. Imi cer scuze ca te-am luat asa. Vorbisem cu tine mai devreme la tel si mi-ai zis sa vin dupa ora 13.00. De aceea eram acolo si te-am recunoscut din poze. Te sunasem si nu mi-ai raspuns. Ma poti primi pentru o finalizare, te rog?
  7. Multumesc. Se poate si o ora? Care ar fi tariful si ce include?
  8. Buna Alina, poti sa imi zici,te rog, care sunt tarifele? Si daca in tarife este inclus si uro? Multumesc mult!
×
×
  • Creează nouă...