Sari la conținut

coss

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre coss

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Deasupra

Vizitatori Recenți Profil

4.101 citiri profil

coss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. După poze şi nume pare că şi-a schimbat numărul de telefon: ROXY, te-ai saturat de poze false si graba? Atunci te astept la mine pt ati oferi sex oral cu finalizare, sex normal cu pasiune, diferite pozitii, 69, iti garantez ca nu vei pleca dezamagit, Dr. Taberei 0766.197.632 Pret: 70L
  2. CATALINA senzuala, apetisanta, cu forme, genul de femeie de care nu te mai saturi, te astept in compania mea pt a-ti oferi cel mai adevarat deepthroath pe care l-ai experimentat vreodata.Daca vii, nu mai pleci! 04 Nov 11:31 0723.896.374 Bucuresti Pret: 150 lei ora Unde: Calea Moșilor, langa restaurantul Burebista. E un cuibușor de nebunii cu oaresice vechime, s-au perindat mai multe fete pe acolo. Mai are o colega. Aspect: Pozele sunt reale, fata are vreo 1,60m / 55-60kg. Are constituție de genul "ai pe ce pune mana", pentru unii poate fi un pic grasunica. La față nu e vreo mare frumusețe, are ochi albastri, cateva bubite dar merge. Are cateva mici cosuri si pe fund. Deasupra fundului are un tatuaj cu un nume de baiat. Desfășurarea acțiunii: Am ajuns în fata blocului, am sunat-o si m-a rugat sa mai aștept 5min sa se echipeze corespunzător. S-a echipat, am urcat, ma aștepta îmbrăcată destul de elegant, zâmbitoare si cu decolteul îmbietor la vedere. M-a întrebat dacă vreau sa rămân, am rămas. Ne-am mutat in camera păcatelor, am făcut un pic de conversație ușoară. Tipa e politicoasa și încearcă sa se facă plăcută. Eu nu sunt prea vorbăreț dar apreciez efortul. I-am dat banu', ea mi-a dat un prosop si o sticluță mica de gel de dus "ca la hotel" și m-am dus să mă spăl. M-am întors în camera, și-a dat și ea textilele jos și am început cu o repriza de lins sfârcuri, mângâieri, lins prin urechi, băgat degete pe la păsărică...you get the idea Mi-a zis ca ii place cum arat si tind sa o cred pentru ca s-a umezit destul de repede. Nu știu dacă face si FK, pe mine nu prea m-a atras ideea. Am pus echipamentul de protecție și am continuat cu normalul cu ea deasupra. Se mișcă bine, pare sa-i placa, am terminat după câteva minute. M-a șters cu șervetele și am mai vorbit un pic în pauza. A doua repriza a fost asemănătoare cu prima, mângâieri-lins-umezire-normal în poziția capra La sfârșit am fost iar la dus, m-am întors și m-am îmbrăcat. Ea nu a făcut dus cât am fost acolo dar a avut grijă sa-mi spună că o sa facă după ce plec Servicii: M-a interesat doar normal, nu știu alte detalii. Note: - Corp: 8 - Fața: 7 - Prestație și atitudine: 9 - Locație: 9 Una peste alta consider că merită vizitată.
  3. Incurajat de recenzia pozitiva de mai sus am zis sa trag si eu un loz in plic. Ce am gasit la adresa respectiva? - una bucata tiganca cu o burta rotunda de ziceai ca e gravida - una bucata blonda de vreo 100kg in viu; oarecum draguta la fatza, dar corpul in forma de sifonier nu mi l-a inspirat deloc pe gogu La intrebarea mea despre poze, mi-au pus vechea placa - fata nu e momentan acolo. Nu am ramas!
  4. E evident ca pozele nu sunt reale - sunt doua fete de pe net:
  5. Am încercat și eu sa merg la duduia Alexandra. Am stabilit întâlnirea cu 30 de minute înainte, dar când am ajuns la adresă nu mi-a mai răspuns la telefon! Culmea, după vreo 20min îmi dă bip, dar bineînțeles că plecasem și n-aveam chef sa-i răsplătesc nesimțirea. Rușinică!
  6. Am sunat la acest număr din greșeală - am copiat aiurea de aici de pe forum Tanti are sediul pe Splaiul Unirii nr XX, zice că oferă sex total la 150 lei ora. Am ajuns acolo, e o grăsană nasoală și cu țâțe lăsate, pe la vreo 25-30 de ani. NU am rămas! ------------ Pun si detaliile din Anuntul ca sa fie tacamul mai complet: PLINUTA matura, sexy Alice, matura, plinuta Alice, plinuta sexy, diferita, doamna matura , draguta, sexy, feminina, 175/104 kg, roscata, ochi verzi, 37 ani, fac sex total. Te vreau, zona splaiul Unirii, 08 Oct 11:00 0764.700.674 Bucuresti
  7. Noi poze false http://www.bigboobsa...-gfrevenge.php?
  8. Interesantă ideea Mr. Alabastru, dar poate ar fi bine sa faci un nou topic pt fiecare fată, iar ăsta să rămână doar pentru "dedicații". Altfel o să iasă un ghiveci aici. Mersi!
  9. Am fost la adresa respectivă, pozele NU sunt reale! Tipa e o țigancă destul de bunicică, aduce cumva cu poza, dar o trădează mărimea nasului. Nu am rămas.
  10. Salut, as avea o sugestie legata de topic-ul asta: http://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/5812-raluca-0737539588-clucerului/page__st__20 Ar trebui ca titlul sa reflecte noua adresa a domnisoarei, nu? (P-ta Amzei) Merci.
  11. Am fost si eu la aceasta duduie, cateva detalii pe scurt: - Tarifare - 80 lei/fin dar fara finalizare orala, 100 lei/fin inclusiv finalizare orala, 130 lei/h. Eu am ales ultima varianta, mi s-a parut cea mai convenabila. - Serviciile - oral si normal; nu am intrebat de altele - Aspectul fizic al escortei - pozele sunt reale, corp de pustoaica de 19 ani, miniona, dar la fatza arata cam de 30-35 - Atitudine - cam "de cartier" si repezita, mai ales la telefon; la fatza locului m-am inteles cat de cat cu ea, dar daca vreti GFE cautati in alta parte! Ca o pata de culoare pot sa zic ca in prezenta mea, in timp ce ma pregateam de plecare a purtat o discutie telefonica destul de aprinsa cu un "obsedat"; am retinut expresia ei "tragea-mi-as chilotii prin coliva lu' ma-ta" - Detalii despre servicii: am prestat doua numere de "normal", ambele incepute cu mangaieri (din partea mea); nu am avut nevoie sa-mi faca oral pt ca eram destul de excitat de corpul ei de pustoaica. Avea si intentia de a se misca, dar la rugamintea mea a stat linistita. - Concluzia finala: nota 9 pt normal, 7 pt comportament, mergeti daca va plac minionele si nu va deranjeaza fetitele de cartier
  12. Am încercat și eu să o sun în ultimele săptămâni, dar numărul nu mai este valabil.
×
×
  • Creează nouă...