Sari la conținut

cezaradu77

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cezaradu77

cezaradu77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-10

Reputație

  1. Postat 22 April 2017 - 06:04 PM Ion a facut o descriere INCREDIBIL DE CORECTA! Nu am nimic de obiectat la ceea ce a spus. O perversa fara de margini care iti baga limba adanc in cur si chiar face buzele O-ring pe anus aplicand suctiune maxima de zici ca vrea sa iti suga Nutella de acolo. Parca ii simteam limba aia umeda si infometata in cur vreo ora dupa ce am plecat. Oralul: din nou confirm! EXCEPTIONAL! Adanc, ia apa calda in gura cand ti-o suge, de ti se inmoaie picioarele. Inghite TOT! Dar probabil depinde de client... Deci e o stoarfa tocmai buna de injosit in toate felurile posibile. Pacat ca a imbatranit tare de tot, e dusa rau cu capul si cere MUUULT peste ceea ce valoreaza ea. Da, e dreptul ei sa ceara cat vrea pe corpul ei, dar si noi putem evalua ca NU MERITA! PS: Cat despre cretinul user denumit "sa iti bag muie pipilica" nu se poate spune decat ca este un retardat :fish12 :animal_fish: :animal_fish:
  2. Cocos, sustine ce ai zis mai sus ca faci. Nu te mai pisi pe militie? A scapat pe flux dosarul cu politisti corupti. sa vedem care se mai baga in valtoare (SUCCES bajetziiii)
  3. pvg o stie din copilarie siana e un cacat care miroase ca cacat nu puteam sa fac rima cu ceva in care siana sa nu miroasa a cacat
  4. Acestea fiind spuse, la următorul client ”cheie” o să sugi și pula, și pula. Pe această cale, TE POȚI CONSIDERA informată oficial că activitatea de prostituție contravine legii și se sancționează conform normelor în vigoare, CIUZ
  5. vistantric e llabila psihic si nefericita vai de mortii ei
  6. Analizand postarie tale, recenziile si alte elemente care pot constitui probe - esti o prostituata. Eu nu vin sa te arestez, nu e in competenta mea, dar am colegi care se ocupa de tema asta. Daca ai prieteni (pesti, protectori, ”avocati”), sunt si ei pe langa tine. Afara sau inauntru. Vezi ca m-ai numit prost. Stii cum e cu futaiul schiopului si bataia orbului.
  7. Ai sediu fix fă. vrei miliția la ușă pt dosar prostituție?
  8. ia zi, cum a fost cand te-a futut tac-tu? mai ai sechele? cum e sa fii violata ca **spam editat** fa? TE DAI COCOS AICI, DAR DE CE NU ZICI CA AI REPULSIE FATA DE SEX - PT CA AI FOST LUATA CU JAPCA DE MICA?
  9. E bine ca tu cunosti. Daca vrei sa dam pula-in-pula, facem coliziune. Nu uita ca tu esti o curva care presteaza la domiciliu.
×
×
  • Creează nouă...