Sari la conținut

gigicakent

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigicakent

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gigicakent's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputație

  1. Nu merită!!! Scriu din ce în ce mai rar, dar acum trebuie sa o fac! Nu merită!!! Una îți spune la telefon, alta ți se întâmplă la fața locului!!!
  2. De mult nu am mai fost activ, dar aceasta femeie merita lăudată! Într-adevăr, una dintre cele mai bune GFE. Femeia e moartă după pulă! Ii place ce face și te face sa te simți ca atunci când îți revezi o veche prietena! Sa vezi cum îți dispare pula in guriță la ea și cum se uita la tine atât de nevinovată!!! Doamne, ce frumos! Analele ii place, cred, mai mult decât normalul! Iti cere sa-i dai palme peste buci! Ii place sa vorbească vulgar! Sa-ți suga pula încă vreo 3 minute după ce ai ejaculat e una dintre cele mai tari senzații! Ce sa mai, vizitați-o și nu veți regreta! Și nu uitați sa cereți lozul!!!!
  3. Mișto fata! Un oral de excepție! Merită încercată!
  4. Am ajuns, în sfârșit, la această minunată fata. Vizitati-o pentru ca nu știți ce pierdeți. E o fata frumoasa, cu mult bun simț și care te face sa te simți bine cu adevărat. Nu găsiți pe piața din Vâlcea ceva mai bun. Sper sa stea cât mai mult și sa ne revedem curând!
  5. Am vizitat -o și eu pe aceasta domnișoară! Nici urma de peste! 250 de lei 1h Per total nota 8! Merită a fi vizitată cel puțin o data! Voi reveni!
  6. E Sunt convins că despre mine vorbești, mai ales văzând videoclipul următor si comentariile ce au urmat! Cu tine nu se poate compara nicio întâlnire și, asa cum ti-am spus la telefon, nicio alta femeie nu se poate compara cu tine! Știu ca, prea curând, nu ne vom revedea , așa că nu îmi rămâne sa ma duc la Alina de la SB!
  7. Nu există termene de comparație atunci când vrei să vorbești despre o întâlnire cu Alexandra. O fată minunată, un caracter extraordinar, o partidă excelentă!!! Sper, totuși, să fi glumit atunci când mi-ai rostit :"Nu te mai primesc pe la mine"!
  8. Sunt fascinat de videoclipurile pe care le-ai făcut în ultima vreme și aș vrea să mai joc și eu într-unul !!! Ce zici, ești de acord?
  9. Ești demențială! Abia aștept să revin printre favoriți!
  10. Nu poți fi altfel decât pofticios când vine vorba despre această făptură! Așa că, dacă ar fi nevoie, as sparge si o banca pentru ea!
  11. Nu am reușit să iau legătura cu tine nici la telefon, nici pe watsapp. Scrie-mi aici când si dacă ma vei exclude din lista blocatilor! Până atunci nu îmi rămâne decât să visez la o nouă revedere!!!
  12. A trebuit să plec din localitate pentru două zile. Duminica dupa ora 10.00 mă întorc în oraș. Am putea sa ne revedem duminică?
  13. As dori sa ne reîntâlnim! Când crezi ca e posibila o noua revedere?
  14. Am revizitat-o pe această fata minunata! Aspect fizic 10, pozele sunt reale, carne tare, fund bombat, sâni frumoși, piercing în zona intima! Locație 8, a trebuit sa urc până la etajul 4! Servicii 9, doar pentru ca nu face FK. În rest, o fata în prezenta căreia te simți destins, ca și cum ai intalni o veche cunoștință. Apelați cu încredere la serviciile ei pentru ca spre deosebire de ce găsește acum pe piața MERITĂ!!! Pret - 300, 50 bonus pentru finalizarea facială! P.S.: Ne revedem vineri!
  15. Ori de câte ori vad un nou videoclip devin gelos!
×
×
  • Creează nouă...