Sari la conținut

femeileievagaboante

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre femeileievagaboante

femeileievagaboante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Voi sunteti prosti ca acceptati mizeriile astea si ramaneti inloc sa iesiti pe usa asa cum ati intrat. Sa vedeti pe urma cand or sa vada ca nu tine vrajeala....
  2. Voi sunteti prosti ca acceptati mizeriile astea si ramaneti inloc sa iesiti pe usa asa cum ati intrat. Sa vedeti pe urma cand or sa vada ca nu tine vrajeala....
  3. Prietene, data viitoare tine totul pentru tine si scuteste-ne de prostia ta. Scopul acestui forum este de a da detalii despre experientele avute. Ca sa ne orientam si noi pe unde sa ne ducem.
  4. Cum sa puns poze recente ca trecuta de 40 de ani, vrei sa puarda juma’ din clienti ?
  5. La banii astia gasim si CIM si COF si poze reale. Dasta nu venim la tine .
  6. Cum ba, jur ca nici pula nu mi s-ar scula dar sa fut o gravida. Pe de alta parte am prieteni care au facut sex cu nevestele in timpul sarcinii, unii spun ca e bine altii ca nu. Dar acolo la sotie parca e alta socoteala, nu stiu.... Pana una alta, multe ciudatenii si multe fantezii pe lumea asta, puuuula mea. Sanatate.
  7. E nu ai suge pentru 1000 de euro. Daca iti da cineva 1000 ai suge pana ii intra cearceaful in cur. Nu pentru bani te-ai apucat sa sugi pula ?
  8. Sa iti stergi contul si sa dispari. PAM PAM ! MAGIEEE CA DIN PALARIEEEE
  9. Pai daca vrem sa ne ridicam la nivelul tau dam cu capul de podea.
  10. Era o ironie "desteapto". Dar nu prea le prinzi, dar daca ma rogi frumos o sa iti explic si pe intelesul tau.
  11. Cum poti sa spui ca ai grija de tine si corpul tau cand tu sugi pula pe bani ? Eu sunt antrenor de MMA si am un corp si o conditie fizica f bune, ne futem pe gratis ?
  12. Nu sunt clona nimanui duduie, vezi de cand am contul si cate postari am. Nu te-am atacat cu nimic, am spus pur si simplu ca nu esti buna de escorta si ca nu stii meserie. Cine vrea sa se convinga nu are decat, nu sunt nici banii si nici timpul meu la bataie.
×
×
  • Creează nouă...