Sari la conținut

florin577

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florin577

florin577's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Eu mă refeream la persoana care lasă comentarii cu numele ei. Dacă o cunoșteai așa bine îți dădeai seama că nu-și posta numele și poza aici pe forum...
  2. Fictiune 100% Pozele individei i le-a furat de pe facebook Ce să posteze dacă nu e ea...
  3. Pareri pentru ce? Daca ea numai activează ca escortă. Dacă nu v-ar provoca frustrare n-ați mai comenta. Spuneti niste lucruri dar nu aveti nici-o dovadă să le susțineți. Majoritatea care comentați nici măcar nu o cunoașteți.
  4. Persoana care lasă comentarii cu numele ei, a pus un anunț care nu-i aparține sau fals. Nici numărul din anunț nu e al ei. Încercați și convingeți-vă. Nu înțeleg ce aveți cu ea, nu v-a făcut nimic.
  5. Fata în cauză mi-a zis că nu e ea, iar tu te folosești de numele ei pentru a crea postări false, nici numărul dacă observi nu este bun. Și din ce ai postat acolo numai descrierea este reală, dar nici aceea în totalitate. Dacă nu ai ce face cu viața ta, te iei de viața altora.
  6. Nu sunt ea. ,,Fmm" e înjurătură. Pe mine m-a deranjat mai mult faptul că ați postat numele ei aici. Și da, m-am înscris pentru a-i lua apărarea. Nu văd cu ce avantajează pe unii să comenteze cu numele ei.
  7. Nu trebuie să mergi la Las Vegas să ceri 10 milioane, poate are și alte perspective în viață și nu vrea să-și arate identitatea. Eu nu cred că nu are bun simț, din moment ce voi o înjurați nu ea pe voi.
  8. Cel care a zis ,,Are balta fraieri" nu este ea, probabil cineva care nu -și permite să o aibă și vrea să fie băgat în seamă. Fata e frumoasă, se întreține bine și nu înțeleg ce drept aveți s-o judecați aici. În momentul acesta are prieten din câte știu, iar dacă o să vadă numele ei aici , sigur o să se supere și va lua măsuri. Ați face bine să stergeți căcaturile astea și să vă vedeți de treburile voastre, că unii poate nici să o lingeți sub unghie nu vă permiteți. Așa că mai ușor. Cei care sunt de accord cu mine dați un report la persoana cu numele (care se dă drept ea) și v-aș mulțumi eu în contul ei.
×
×
  • Creează nouă...