Sari la conținut

andreea0935

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreea0935

andreea0935's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. FI mai atent la ceea ce am scris ,am scris STR.PLOIESTI,care se afla in Cluj,acolo unde dl Mark m-a vizitat,cred ca af fi fost singurul in masura sa scrie o recenzie in acest caz despre mine sau despre Rebeka,daca a cunoscut o ,in nici un caz tu.
  2. Stai linistit ,ca daca un om e capabil sa faca asa ceva unei fete cu poze false ,de asemenea este capabil sa i faca si uneia cu poze reale,pt ca voi nu sunteti niciodata multumiti ,daca pozele sunt reale ba pretul e prea mare ,ba prestatia nu este buna,ba e prea slaba ba e prea grasa ,motive gasiti mereu si apoi va plangeti ca ati risipit banii aiurea ,cand pana la urma urmei este alegerea voastra sa mergeti la curve,nu va ia nimeni fortat de pe strada si nici nu va bagat nimeni mana in buzunar cu japca.Dar in schimb observ ca aveti timp sa stati si sa comentati pe acest forum ,si multi dintre voi vorbiti in necunostinta de cauza,poate cunoasteti sau nu persoana,dar acum ,avand in vedere ca despre mine este vorba in acest caz,eu nu am obligat pe nimeni sa ramana in compania mea daca nu le-am placut sau daca au considerat ca pozele sunt false.
  3. "Sa vorbeasca si nea Ion ca si el e om".Cum poti tu sa crezi ca eu as fi acceptat ca aceste poze sa mi fie facute si postate cu acordul meu,ca acum sa vin si sa clarific acest aspect ,daca ar fi fost asa m-as fi obtinut de la obiectii.Iar pt ca ai deschis acest aspect ,chiar il rog pe Mark ,daca este intr-adevar un om corect ,sa afirme sau sa nege ca eu as fi acceptat asa ceva.Dar tie ,domnule Haroun ,am impresia ca iti cam place circul ieftin pe care il faci adesea ca sa te afli in treaba,la fel cum ai deschis si topingul REBEKAI "alta ratata cu peste oligofren",in conditiile in care tu nu ai cunoscut aceasta fata ,de unde ai dedus ca Rebeka are peste?sau ca pozele ei ar fi fost false? Domnilor dragi,Rebeka a fost colega mea ,cu care am locuit o perioada pe str PLOIESTI,si rog toate persoanele care ne-au calcat pragul ,sa intre si sa spuna daca cineva ar fi vazut in acea casa vreun barbat ,avand in vedere ca acel apartament era open space,nu avea unde sa se ascunda nimeni,dar acest domn Haroun ,daca il intrebati detalii nu ar avea cum sa le dea pt ca nu stie nimic nici despre noi ,nici despre acea locatie .Cu tot respectul meu,Haroun ,but you are a big lier.
  4. Sunt total de acord cu tine si iti multumesc de sfat,dar eu condider ca in acest caz am dreptate,am reactionat acum pt ca doar ce am vazut pozele ,nu am stiut inainte de existenta lor,nu imi petrec toata ziua urmarind forumul.DL MARK,ar fi putut sa mi scrie orice recenzie pozitiva sau fie ea negativa,dupa cum considera dansul,sunt omul care stiu sa accept si laudele dar si criticile,as fi fost de acord cu opinia dansului ,dar de aici si pana la faptul de a mi face poze fara ca eu sa stiu si sa fiu de acord,este cale lunga.Daca eu as face poze unui client dezbracat in casa si as posta-o,oare cum m-ati privi ?Ati fi multumiti?
  5. Buna Mark. In primul rand,vreau sa-ti multumesc pentru vizita ta,respectiv pentru recenzie . Acum,sa trecem la lucruri mai serioase (pentru mine). Fotografiile postate pe acest topic ,intradevar nu sunt reale,nu imi apartin,din motive personale prefer sa nu postez fotografii reale cu mine. Dar zic eu,aduc cu realitatea.Gestul tau,de a mi face fotografii fara voia mea,si mai ales sa le postezi ,este foarte urat,eu daca iti faceam tie poza (avand sigur si tu familie acasa) si te treceam la topicul unde fetele fac recenzii clientilor tie iti convenea?nu,sarea tot forumul in capul meu,dar asa voi aveti voie nu? !!!!!!Rog adminul ,daca esste amabil sa-mi stearga fotografiile cu fata ,sunt fara voia mea, eu in mediul online nu am fotografii postate cu fata niciunde !!!
×
×
  • Creează nouă...