Sari la conținut

ardeiash

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ardeiash

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ardeiash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Salut! Am fost de doua ori la ea, o data acum 8 ani si a doua oara acum 4. Imi aduc aminte ca prima oara am vorbit despre carti si a2a oara punea niste margele sau ceva de genul. Era "fericita" ca reusise sa isi schimbe patul si ceva mobila prin casa. Are o pisica sau cel putin ultima oara o avea. Baia e din anii "90, mai bine te speli in chiuveta decat in cada. Imi aduc aminte ca prima oara cand am fost mi-au intrat arcurile de la pat in picior😂. Oral, normal, finalizare orala. Tarifele nu le mai stiu si note ma abtin. Am ramas cu sechele de prima oara dar masochist fiind, m-am si a2a oara.
  2. Am fost eu de 2 ori la ea😂 prima oara acum 6ani aproape si a2a oara acum 3ani.
  3. Salut colegii! Mai adaug o recenzie la colectia mea. In urma cu aproximativ un an i-am facut o vizita doamnei Chantal. Am sunat-o, am stabilit o intalnire. Ajuns la locatie, optat pentru o finalizare, i-am lasat banii pe dulap, cerut prosop pentru dus: - baie curata, gel de dus, apa calda a venit mai greu, imi aduc aminte ca avea o problema cu usa cabinei si curgea apa pe jos, mi-a adus o pereche de papuci sa nu alunec. Intors in camera ( camera curata, pat de doua persoane foarte comod) incepe cu un oral neprotejat, deep, cu multa saliva, fara mana. Dupa ce Marcel s-a trezit a venit deasupra, dupa am trecut eu deasupra, schimbat cu pe la spate si terminat cu mine deasupra (Gemea placut, nu era pe graba).Facut dus, revenit in camera unde am mai stat de vorba despre una alta, luat la revedere si plecat. Door2door aproximativ o ora desi platisem doar pt un numar. Note: ON - 10 NP 10 GFE 11 - mi-a placut foarte mult pentru ca am avut ceva subiecte in comun De revenit? Eu nu mai revin, cum am mai spus si in alta recenzie eu prefer sa merg mereu la fete noi. De recomandat? V-o recomand cu cea mai mare placere celor care prefera o femeie matura, nu se incadreaza la MILF, are pielea pe burta lasata, se vede ca deja o varsta... Bafta si ne auzim la urmatoarele recenzii
  4. Am fost si eu la ea acum ceva ani, aproximativ 5 ani. Nu imi mai aduc aminte prea multe detalii, stiu ca mi-a placut oralul care a fost protejat. Ce m-a deranjat a fost ca nici nu am apucat sa termin si deja raspundea la telefon. As mai fi vrut sa ii mai fac macar o vizita.. pacat ca s-a lasat
  5. Am mers la ea acum cateva saptamani are varianta 50lei nr sau 80lei 30lei (pentru cei ce termina mai greu, a zis ea). Micuta de inaltime, slabuta, sani moi, fund frumos. Am ales un ON, tendinte deep si NP. Pasarica stramta, fara mirosuri si proaspat epilata. Platit 80lei, stat 20min. OP- 8 NP- 9 GFE-9 - La final a fost mai vorbareata. De revenit? Da, daca vrei ceva rapid.
  6. Salut! M-am hotarat sa incep sa scriu recenzii la toate fetele la care am fost si voi incepe cu Alis. Am fost la Alis in urma cu cateva luni dupa ce am gasit numarul ei pe acest site. Am sunat-o, mi-a spus serviciile, tarifele si am stabilit o intalnire. Locatia se afla langa statia de metrou Timpuri Noi, ajuns acolo am sunat dar nu mi-a raspuns nimeni. Aprind o tigara si dupa 10 minute sun iar insa la fel, nu a raspuns. Deja in capul meu era " asta e, ai luat teapa dar macar te-ai plimbat" . Decid sa mai stau 5 minute si sa sun iar evident ca nu a raspuns si in timp ce mergeam spre metrou imi suna telefonul. Ea era! Imi spune scara unde trebuie sa ajung si se scuza spunand ca mai dureaza 5minute la ea. Ajung la scara, intru si vad o usa intre deschisa. In spatele ei o tipa mica de inaltime, slaba,parul castaniu daca nu gresesc, intr-un body ald si tenul inchis la culoare. Decid sa raman pentru o finalizare, ma intreaba daca vreau la dus, am refuzat pentru ca veneam de acasa si stau aproape de ea. Locatia destul de interesanta, cum intri in casa, in fata, este baia, in stanga un mic hol care da in camera cu bucatarie open space despartite de un mic bar. Ajunsi langa pat, se dezbraca si brusc imaginatia incepe sa mi-o ia razna. Sanii sunt un pic cam lasati dar ok. Are un tatuaj pe picior. A inceput cu un oral neprotejat, atenta la zonele aferente, deep. La aliningus nu am simtit miros neplacut, era curata si epilata. Eee si de aici pot sa spun ca mi s-a taiat filmul! Pus prezervativul pe micut, urcata pe mine si continuat cu anal. O tineam de solduri, ea lasata putin pe spate se misca usor. Dupa aproximativ 5 minute am finalizat in prezervativ in timp ce inca eram in ea. In momentul in care am inceput sa-mi dau drumul ea a contractat anusul aplicand o presiune asupra penisului meu pana a iesit tot. La final m-a sters cu servetele umede, am mai vorbit putin si am plecat. Door2door in jur de 25min. Locatie 9 ON 10 Normal nu a existat Anal 10 GFE 9, parca are mai mult chef de vorbit dupa ce temini. De recomandat? - desi nu are poze recente, intre cum arata in pozele de aici si cum arata acum nu este mare diferenta. Daca iti plac tipele skinny merita sa mergi. De revenit? As mai merge o data dar din pacate timpul nu-mi permite si prefer sa merg la fete noi mereu.
  7. Sunat mai devreme, noile preturi- 100lei 30min 200lei 60min , locatie Mihai Bravu
  8. O stie cineva? Pe internet n-am mai gasit altceva.
  9. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Antonia-dristor-60-lei-/7b01677179696450.html La telefon zice o+n 60lei fin, zona dristor, ramnicu sarat, pe langa piata.
×
×
  • Creează nouă...