Sari la conținut

ady.ady

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ady.ady

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ady.ady's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Buna!!! Weekendul ce a trecut am vizitat-o pe domnisoara, la ora stabilita m-am deplasat la intersectia strazii Siderurgistilor cu Doja cred, in spate la Reno. Asa cum au spus si alti useri tipa este mica, grasuta, cu fund mare, sani micuti, locatia destul de nasoala - mobila si zugraveala veche. De la bun inceput mi-a spus ca nu poate oferi decat oral, 50 RON o finalizare, am nimerit in perioada nasoala. A prestat bine domnita, nu mai aveam sperante ca am sa intalnesc escorte in Galati care sa faca deep throat adevarat, am ramas surprins cand am vazut cum dispare toata, se mai ineca asa ca trebuia sa astept cateva momente sa-si revina dar a meritat, finalizare a fost orala. Nota pentru oral este de 8 - pentru deep, cred ca in timp va presta si mai bine.
  2. Am gasit pe net urmatorul anunt:Tanara draguta, sexy, placuta prin aspect si comportament, discreta, atragatoare, dornica de cele mai ascunse placeri intime ofer contact intim domnilor rafinati intr-o locatie intima si discreta.cer si ofer seriozitate si igiena. tel 0756289560.E-mail: [email protected]: galati http://www.intimclub.ro/anunturi-35755/tanara-discretacurata.html200 ron pe finalizareSunt si poze.A fost cineva la ea?
  3. Buna tuturor!!!Weeked-ul ce a trecut am apelat si eu la serviciile domnisoarei, am sunat la numarul precizat de ionutgigel unde am primit indicatiile cu privire la locatia unde urma sa ne intalnim, undeva in fata scolii 28, Mazepa I. La telefon mi-a spus ca tarifele practicate sunt de 100 ron numarul si 150 ron ora, dar ca mai putem negocia, oral fara si normal protejat.Am ajuns la locatie, o garsoniera curata, fara prea multa mobila, patul cam nasol dar mere. Tipa de 1,60 - 1,65 m, blonda vopsita, draguta, comunicativa, plinuta, sani frumusei, curata, aproximativ 20 de ani. Am luat un numar, 80 ron, o ora este 130 ron. Am inceput cu oralul, nu m-a da pe spate, nu face deep, nu accepta finalizare orala insa saliveaza foarte mult asa ca atingerea buzelor era destul de placuta, gen softdiana, a mai folosit si mainile dar destul de putin, nu a dat atentie altor zone. Am simtit ca ma apropii de final asa ca i-am spus sa trecem la normal, pe la spate, mi-a pus prezervativul, putin lubrifiant si am trecut la actiune, gemea usor, nu se implica prea mult. Per total i-as da o nota 6 - 7 si daca nu se iveste ceva mai bun am sa mai revin.
  4. Buna !!!Am fost la domnisoara asa ca pot confirma cele citate de calatorul. Fiind prima vizita am luat doar un numar pentru care am platit 80 RON, include oral neprotejat si normal protejat, am contactat-o la numarul de telefon 0754522493, locatie la C12, chiar in intersectia ce duce spre Penny. Experinta a fost una neplacuta, oralul il vrea din picioare, nu se implica - aveam impresia ca adoarme cu ea in gura, am simtit unele mirosuri, este tipa din imaginile de mai sus.Concluzia: de evitat!!!Toate cele bune!!!
×
×
  • Creează nouă...