Sari la conținut

costel193

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre costel193

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

costel193's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. Nu am mai fost demult la tine, dar de câte ori te-am vizitat, m-ai făcut sa ma simt bine și am cunoscut o fata cu mult bun simt și energie pozitiva. Pentru ca am văzut ca s-a scris ca ești însărcinată, îți doresc o sarcina ușoară și un copil frumos care sa îți aducă numai bucurii! Numai bine!
  2. Păcat ca nu folosește What's app. S ar înțelege mai bine cu clienții și ar comunica mai eficient.
  3. Numărul de telefon din titlul topicului este valabil? Am sunat de multe ori azi și nu reușesc sa dau de tine😄
  4. Ati ajuns sa negociați și corpul fetelor. Înțeleg ca unii din voi stati prost cu banii, dar tot voi va spargeți în figuri prin oraș, plini de fițe și talente de 2 lei. Va dați mari "bombardieri" (cuvânt, care nu exista în dex și inventat de analfabeți), strângeți un bănuț în câțiva ani și imediat cumpărați bmw-ul sa arătați cât de "smecheri" sunteți voi, în loc sa investiți în educația voastră mentala, financiara, etc. Tot voi sunteți aia care mergeți la suc, vine nota 22 lei și lăsați 30 lei sau 40 lei. Mergeți la restaurant, aveți nota de 75 lei și lăsați 100 lei. Cum de acolo nu negociați, ba mai mult aveți bani sa dați și în plus? Aa stati asa.. Acolo trebuie sa dați bine în fata oamenilor și a celor din jur, sa pareti bogați și sa va spargeți în figuri de 2 lei, sa arăți cine sunteți voi :)). În schimb, dacă mergeți în piață sa cumpărați câteva kg de fructe și legume, le negociați la sânge și pe bătrânele alea care chiar au muncit pt recolta lor. Revenind la ale noastre, treaba e foarte simpla. Ai 100 lei buget? Cauți frumos o fata care are finalizarea la prețul de 100 lei, mergi la ea, iti faci treaba, toate bune și frumoase !!! E urat ca bărbat sa negociezi prețul stabilit de o fata pe corpul ei. E înjositor pentru tine ca bărbat. Frumos ar fi sa ii acorzi și ceva în plus, o mica atenție. Eu, spre exemplu, ma duc cu o punguta cu ciocolate, bomboane de ciocolata, în semn de respect pentru o fata care totuși îți ofera corpul ei. Mai mult, chiar dacă ai plătit o anumita suma de bani, asta nu înseamnă că femeia aia e sclava ta în perioada aia de timp. O respecți și nu insiști cu poziții și fantezii care pe ea poate o deranjează. Chiar dacă ai plătit, e și ea femeie ca iubitele sau fostele voastre iubite, are dureri, etc. Răspunsul acesta nu este unul personal pentru tine, siri1985. Este unul general pentru ca am văzut numai aici multe mesaje în care se cer scăderi de pret, care nu se justifica. O fata ca Betty (în cazul de fata fiind topic-ul ei) merita mult mai mulți bani ca să se poată ajunge în patul ei. Cum sa te plângi pt 150 lei, mai ales când ajungi la o fata asa de frumoasa și plina de bun simt ca Betty. Nu ii iau apărarea ca nu am niciun interes, ba chiar eu nu o sa mai merg la ea, si nu din cauza serviciilor sau al prețului. PS: O fata își vinde corpul cu câți bani vrea ea. Cui nu ii convine nu se duce. Dacă prețul chiar este mare pt serviciile oferite, ea va fi cea care rămâne fără clienți și în final singura va scadea prețul. O seara buna !!!
  5. As vrea sa îmi recomandați câteva fete skinny, foarte frumoase la fata? Și bineînțeles serioase.
  6. N-ai pentru ce. Placerea a fost si de partea mea. Esti o draguta. Te pup si ai grija de tine!! :*
  7. Am fost astazi la Cristina, desi dupa ce o sunasem sambata si avea telefonul inchis, nu credeam ca mai dau de ea. Am avut noroc pentru ca a mai stat cateva zile in tara. Are o locatie simpla, micuta, dar foarte bine aranjata, curata, cu miros placut. Atmosfera este de asemenea placuta, cu o muzica lenta, relaxanta si cu o camera nu foarte luminata (exact cum trebuie). M-a impresionat cu calmul si cu rabdarea ei pentru ca, desi locatia este foarte accesibila si usor de ajuns la ea, fiind 2 market-uri carrefour la distanta foarte mica intre ele, eu m-am dus in zona celuilalt market si asa am stat vreo 20 de minute la telefon, vorbind cu ea, si nereusind sa gasesc locatia. Pe tot timpul acestei discutii telefonice, ea a fost foarte, foarte calma si rabdatoare si am reusit pana la urma sa o scoatem la capat :))). Greseala este a mea si sunt sigur ca 95% din fete m-ar fi injurat si mi-ar fi inchis telefonul in nas in acele momente de confuzie :)). Ea nu a facut asta si este de apreciat. M-a asteptat in chiloti si sutien, cu niste tocuri inalte (am uitat sa ii spun la telefon sa nu puna tocuri), cu care m-a intimidat putin la prima vedere, deoarece eu nu sunt o persoana inalta (1.72) si imi place sa fiu eu cel care e mai inalt :)). In pat totul a revenit la normal, pentru ca acolo nu mai conteaza inaltimea. Am ales o finalizare si fata a fost de nota 10. A stat cum am vrut eu, iar gemetele ei au fost foarte excitante. Are un corp minunat, cu sani tari, carne tare si piele placuta la atingere si frumos mirositoare. Fata este de nota 10 de la A la Z. Incepeand cu caracterul si terminand cu patul, este de vis :)) Va salut, sa aveti o zi buna si tie Cristina iti urez drum bun si numai bine :*
×
×
  • Creează nouă...