Sari la conținut

izabela92

Serious Contributor
  • Număr conținut

    645
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre izabela92

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

izabela92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

573

Reputație

  1. Va astept aici ❤️ https://onlyfans.com/isabellex
  2. Va astept aici ❤️ https://onlyfans.com/isabellex
  3. Din pacate nu inteleg modul in care formulezi propozitile..
  4. De unde pana unde sa isi permita cineva sa imi posteze vreo poza de pe un cont de socializare ? Eu sunt cea care alege pozele in ipostazele in care vreau sa fiu vazuta . E greu de bagat la cap ?
  5. Bai nene ! Nu mai lucrez cu anunt , daca am chef intr-o zi sa ma fut o ora pentru 1000 de lei o fac ! Sau nu , poate in ziua aia am chef sa stau cu pizda’n sus in nu stiu ce pozitie perpendiculara ! Stai in linistea ta ca nu fac eu foamea :*
  6. Pentru ca au fost interese si interese ! Nu are rost sa dezbat eu subiectul asta
  7. Nu am de gand sa ma vad cu oricine , va fi pe circuit inchis ! Cine vrea bine cine nu iar bine . Pretul minim este de 1000 de lei pe ora .
  8. Ma gandesc la o revenire , 1000 de lei h doar deplasari . Iar ca disponibilitate peste 2-3 saptamani . Numarul de telefon il vor primi doar cei care isi fac programari in PM . Deplasare doar la ( hotel )
  9. Inainte sa iesi pe usa mi-ai spus ca nu e suficient sa arat bine . Asa ca stai linistit ;)
  10. Iar voi dragi domnii tine-ti cont de un lucru , experientele sexuale sunt individuale !
  11. Deci , nu ai ajuns in 20 de minute ! Ti-am spus cand ai sunat ca nu te mai pot primi si ai inceput sa ma certi desi tu ai intarziat !!! Pana la urma am facut in asa fel incat sa te primesc ca sa nu imi bat joc de faptul ca ai ajuns pana la mine si mi-am decalat urmatoarea programare !!! Nu lucrez la finalizare iar tie cand ti-am spus 400 la telefon ti-a intrat pe o ureche si ti-a iesit pe alta .. deehh varsta . Pentru ca tot aveam o ora libera datorita faptului ca tu nu ai inteles pretul te-am acceptat la finalizare , tot eu proasta ca am zis sa fie toata lumea multumita ! Da , raspund la telefon cand clientul este la dus ! Care este problema , ar trebui sa fac ce in timpul ala , sa ii tin prosopul ?! Nu vad unde este deranjul , dar sa ma ridic din pat si sa sudez telefoane deja e penibil!!! De ce te-ai ridicat din pat si ai zis sa o lasam asa ? Din nou pentru ca ce ti-am zis ti-a intrat pe o ureche si a iesit .. Oralul ne este extra , iar tie nu iti functiona jucaria de la prezervativ si ai vrut fara tot in aceasi bani certandu-ma iar ca e vina mea ca de ce nu ti-am spus . Eu ti-am spus multe , tu nu le ai auzit . Nu m-am purtat urat deloc cu tine , zic ca am avut un comportament decent in ciuda faptului ca pe parcursul intalnirii m-am simtit certata de “bunicu”
×
×
  • Creează nouă...