Sari la conținut

raisaaa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre raisaaa

  • Dată Naștere 13.07.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Iași

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

raisaaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. raisaaa

    ...

    Ramas bun,dragii mei. Pentru cei care m au vizitat si revizitat le urez numai de bine si spor la făcut recenzii cu note cat mai mari. :*
  2. Scuze de offtopic! Am nevoie de ajutor. Topicul meu a fost invadat de com uri ce practic imi compromit identitatea. Am incercat orice metoda de a da la cunoștință moderatorilor si nimic. Doresc chiar stergerea topicului, pentru ca imi incetez activitatea. Ma poate ajuta cineva?
  3. raisaaa

    ...

    Eu nu scriu recenzia din respect pentru fata :) m-a rugat sa nu o fac. Am fost la ea... dar pentru cine sa scriu recenzia? Pentru un bulangiu ca tine? Prefer sa nu mai zic nimic. In afara de 2-3 tovarasi care contribuie real pe forum... restu' faceti doar praf inutil. Merci pentru intelegere. Te mai astept cu drag ;)
  4. raisaaa

    ...

    Lucrez. Eventual poți lasa un mesaj :)
  5. raisaaa

    ...

    Daca cineva ma sustine inseamna ca e pestele meu? :))) Pe ce planeta traiesti? Eu n am cum sa mi amintesc de lucruri , care n au avut loc. Ma confuzi groaznic. Fii bun si nu mai posta deloc. Sincer nu te cunosc, nici nu vreau si asta basta. Ceea ce fac, am facut si voi face, e strict problema mea. Tin sa reamintesc ca aceste topicuri se deschid cu scopul de a face recenzii, nu de face speculatii si de a da cu presupusul asupra vieții cuiva. Si avand in vedere ca o sa mi incetez activitatea, chiar mi as dori sa ma informeze cineva metoda prin care acest topic poate fi sters.
  6. raisaaa

    ...

    Auzi? Furi curent la greu. Arunci vorbe in vant , fara gram de adevar. Liniștește te si gaseste ti alt topic unde sa comentezi. Eu nu am vazut pe nimeni sa stea la fundul meu, sa vada tot ce fac. Tu ce visezi noaptea, te apuci sa scrii. Ai fost la mine, ai facut asa zisa recenzie- Stop! Nu inteleg rostul comentariilor tale. Nu cred ca interesează pe nimeni. Concluzie- Esti in plus !
  7. raisaaa

    ...

    Buna, dragilor! Țin sa va anunț ca este ultima mea săptămână de practica :). Îi astept cu drag pe cei care ma cunosc deja, in special pe clientii mei fideli, se stiu ei ;). Iar in privința celor noi doritori, nr. va fi 150, pe cand ora va rămâne aceeași, 200. :*
  8. raisaaa

    ...

    Bravoo... Astazi prima zi din an , ai castigat premiul special de - Dobitoc al anului 2018. Esti un rahat de om , prost informat , si ce ai zis? Hai sa mananc puțin ca nu ti a ajuns de Craciun. Nu inteleg cu ce drept scoti asemenea informatii, te ajuta cu ceva , castigi ceva? Ești dus. Si urmarind forumul, am crezut ca discreția joaca si ea un rol pe aici. Dar din pacate....
  9. raisaaa

    ...

    Merci! :). Te mai aștept cu drag :*
  10. raisaaa

    ...

    Probabil eram ocupata, raspund si la mesaje. Eventual imi poti lasa un mesaj daca nu raspund.
  11. raisaaa

    ...

    Buna! Maine garantat ma poți găsi in intervalul 13-22. Astăzi nu m am simțit ok si am zis pas :). Te astept cu drag!
  12. raisaaa

    ...

    Mulțumesc pentru vizita si te mai astept oricand, daca vei mai dori. Capitolul GFE e mai complicat, in sensul ca prefer sa fiu naturala.
  13. Nu cred ca am facut mare valva, am observat un topic asemanator si de aceea am postat si eu. Chestia cu banii luați inaintea actului, ne confera noua fetelor o siguranță. Am clienți fideli , care mi i ofera dupa, si nu ma deranjeaza , pentru ca am prins un pic incredere in ei, si datorita faptului ca m au mai vizitat știu ca sunt corecți. Au fost si clienti noi , care au platit dupa. Iar chestia cu nemulțumirea, eu mereu am fost intelegatoare, pot zice ca au fost persoane dornice de o ora,au stat un nr, apoi n au mai dorit, ori trebuiau sa ajunga undeva si am returnat din bănuți. Acum n a fost cazul. Adica sa si ia banii si sa rupa usa? Daca era asa nemultumit de prestație ma oprea din act si putea sa mi reproseze,si sa si doreasca banii inapoi.. Comunicarea e totul. Clientii mei nu sunt nesemnificativi. El a fost singurul, datorita gestului pe care l a facut.
×
×
  • Creează nouă...