Sari la conținut

bornforporn

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    195
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bornforporn

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bornforporn's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

68

Reputație

  1. Dintre toate optiunile existente, cum naiba le-ai ales fix pe astea doua?
  2. Nu inteleg de ce in 4 poze isi arata fatza, iar in a 5-a si-o cenzureaza...
  3. S-au banat 3 conturi deja asa ca stim adevarul. Dati report si la restul daca vi se par dubiosi.
  4. Ploua cu conturi noi care lasa recenzii pozitive scrise in acelasi stil. Stiu ca e foame de bani, dar nici in halul asta, las-o mai usor bro!
  5. Exista microclisme la farmacie. E o solutie prebaza de glicerina care iti goleste rectul daca nu iese tot in mod natural. Mai departe iti cumperi o para pentru clisma, gasesti pe emag daca ti-e rusine sa ceri la farmacie, o umpli cu apa calda, preferabil pe care ai fiert-o înainte si ai lasat-o sa se raceasca ca sa omori bacteriile, apoi o introduci in fund in pozitia fetus sau daca vrei o curatare mai adanca in pozitia capra, astepti câteva minute si mergi la wc. Repeti operatiunea pana apa care iese din tine este curata. La final de tot, recomand sa te mai duci o data la wc pentru ca mai ramane putina apa si nu vrei sa curga pe partener
  6. Sunt mii de articole online fix pe tema asta de cand s-a inventat internetul. Mai degrabă m-as lua dupa ele decat dupa sfaturi lasate pe forum. Ca escorta alege una care nu e foarte dotata si are rabdare cu incepatorii, eventual una mai matura, ca sub 30 de ani e dezastru, le ia cel putin 10 ani sa inteleaga ce e aia customer satisfaction, fac doar ce vor ele si vor sa scape cat mai repede de tine.
  7. Il facem sa incapa 😏 Banuiesc ca numele de Alena s-a mai folosit si de altele. Carina si-a mai spus si Renata la inceput. Sunt putine care chiar isi pastreaza acelasi nume de-alungul timpului. Din cate am vazut a revenit recent de anul asta. Dar cine stie, poate e doar in vacanta cateva luni si iar dispare...
  8. Karina m-a atras la inceput (inainte sa se tuneze cand era foarte skinny), insa recenziile nu au fost grozave la vremea aceea. Nu stiu daca s-a mai maturizat între timp, dar as vrea sa merg la sigur. Deci ar ramane Rominia sau Andreea, cu toate ca Karina are o pula exact cum imi place mie.
  9. Intre Romina si Sofia (Sophie Bratz aka Skarlett Dollz) pe cine recomandati ca TS activa (o are mai mare, fute mai bine, e mai pasionala si calda, nu se uita la ceas etc)?
  10. Anuntul e pe București si vad ca inca e valabil.
  11. bornforporn

    Ts Deea

    In ce oraș se afla acum? Aveti idee daca mai trece prin București in curând?
  12. Inteleg ca te plictisesti, dar macar contribuie cu ceva daca tot tii musai sa comentezi fara motiv. Sau ai vrut sa ne demonstrezi cat de inutil esti, de fapt? Pentru ti-a iesit, bravo!
  13. Baieti, sunteti draguti sa adaugati linkuri cu topicele celor pe care le recoamndati? Sunt destul de greu de gasit pe google search, ori nu isi pun numele in anunturi, ori folosesc mai multe acelasi nume, ori isi schimba numele la fiecare anunt. Eventual daca aveti si link de OF sau IG ar fi minunat
  14. Un link catre anuntul lui Anna de la Oradea, te rog? Are topic aici?
×
×
  • Creează nouă...