Sari la conținut

bornforporn

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    187
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bornforporn

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bornforporn's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

66

Reputație

  1. Karina m-a atras la inceput (inainte sa se tuneze cand era foarte skinny), insa recenziile nu au fost grozave la vremea aceea. Nu stiu daca s-a mai maturizat între timp, dar as vrea sa merg la sigur. Deci ar ramane Rominia sau Andreea, cu toate ca Karina are o pula exact cum imi place mie.
  2. Intre Romina si Sofia (Sophie Bratz aka Skarlett Dollz) pe cine recomandati ca TS activa (o are mai mare, fute mai bine, e mai pasionala si calda, nu se uita la ceas etc)?
  3. Anuntul e pe București si vad ca inca e valabil.
  4. bornforporn

    Ts Deea

    In ce oraș se afla acum? Aveti idee daca mai trece prin București in curând?
  5. Inteleg ca te plictisesti, dar macar contribuie cu ceva daca tot tii musai sa comentezi fara motiv. Sau ai vrut sa ne demonstrezi cat de inutil esti, de fapt? Pentru ti-a iesit, bravo!
  6. Baieti, sunteti draguti sa adaugati linkuri cu topicele celor pe care le recoamndati? Sunt destul de greu de gasit pe google search, ori nu isi pun numele in anunturi, ori folosesc mai multe acelasi nume, ori isi schimba numele la fiecare anunt. Eventual daca aveti si link de OF sau IG ar fi minunat
  7. Un link catre anuntul lui Anna de la Oradea, te rog? Are topic aici?
  8. Alexandra Gold are o pula perfecta, de departe cea mai frumoasa din cate am vazut. Parerea mea e ca si Karina avea o pula misto, cel putin din poze, mie-mi plac astea mai groase de golan. Si nici cu Zayress si Afrodita nu mi-ar fi rusine, au penisuri estetice.
  9. Pai iti eu care e treaba: sunt pretexte ca sa nu faca nimic, sa fie cat mai usor, sa nu isi bata capul. Ca iti ia cel putin 30 minute sa te pregatesti pentru anal si apoi inca vreo 30 la final sa cureti. Ca pasiv, doar te speli la pula si in 2 minute esti gata de un nou client. Oricum mi-e greu sa inteleg cum ar putea sa isi faca clisma cu unghiile alea de juma de metru...
  10. Adica inca nu si-a cumparat dus anal sau ce anume o oprește? Nu prea inteleg treaba asta cu "inca nu e pasiva". Ii trebuie certificat sau acreditare de la ministerul muncii sau ce?
  11. E cumva scarlettdollz pe of?
  12. Nu stiu ce sa zic, unghiile alea ma duc cu gandul la Edward Scissorhands sau Tales From The Crypt. La corp arata beton, dar daca te primeste cu cornetele alea pe degete, eu zic sa fugi!
  13. Acum are si anunt pe TS-Dating: https://www.ts-dating.com/escort/Romina21
  14. Pai nu stiu cum sa va zic, dar un apartament pe booking te duce la 300-400 lei pe zi in București, asa ca nu e absurd sa ceara 200 de euro pe ora. Dupa mancare si bautura ramane cu 100 de euro fata. Si nu cred ca au mai mult de 1-2 clienti pe zi aici. Daca mai pui la socoteala si avionul si alte cheltuieli, nu cred ca se intoarce acasa cu mai mult de 50% profit. Iar la un salariu mediu de 4500 lei, sa dai 1000 o data in viata chiar nu mi se pare exagerat. Sunt atatia care sparg banii astia pe o seara la club si nu mai tin minte nimic a doua zi si nici nu agata ceva. Macar aici mergi la sigur
×
×
  • Creează nouă...