Sari la conținut

simivictor

Serious Contributor
  • Număr conținut

    232
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre simivictor

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oriunde
  • Interese
    Cand crezi ca nimic nu te mai poate surprinde......apare intotdeauna ceva ;)

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

2.697 citiri profil

simivictor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputație

  1. Incearca pe whatsapp si sunt sanse mult mai mari!
  2. Multumesc pt incurajare ;)......oricum daca nu ma insala memoria ai cunoscut fata personal.....
  3. Multumesc de raspuns! Merge si mai slow ;) iar faptul ca o suge cat trebuie.........e foarte tentant. Acum numai sa fie de prins....
  4. In ultima vreme chiar au luat-o razna :))))) au impresia ca p...a lor este mina de aur nu altceva :)))). La inceput pe acest site mai gaseai si ceva mai acceptabil.....insa daca au vazut ca exista prosti care dau cat vor sau chiar liciteaza peste pt pasarica lor.....au sarit mult peste limita normalului!!
  5. Eu spun ca merita vizitata si incercata....
  6. Se pare ca merita vizitata din cele spuse de tine.....
  7. Si asta a fost ultima postare a mea ca raspuns la toate cacaturile voastre! Daca aveti dovezi mai stam de vb daca nu, nu avem ce discuta! Totii afirmati ca aveti dovezi dar nu veniti cu ceva concret deci incep sa cred ca in cele mai multe cazuri mintiti cu nerusinare! Haidi pa!
  8. Si totusi poate spune ea cum a fost cu tine...dar tu te bazezi pe bajetii tai care ti-ar tine partea si ar spune ca nu este adevarat....iar in plus ,,frumusete" mica idolul femeilor ce esti, esti complet pe dinafara cand pomenesti de 3 numere de telefon si nici macar nu stii decat ce stii de al mister M. Iar detalii despre Oxana nu ai ce da pt ca nu exista decat filmele tale!! PS: Se pare ca ai stat la curul ei de stii cat de multi au fost! Sau nu, tie nu iti trebuie dovezi totul este pe vorbe si incredere :))))). Te credeam mai destept!
  9. Si boule nu uita un lucru! Anonima poti face oricand....insa trebuie sa si demonstrezi enormitatile pe care le spui altfel iti las familia fara casa! Si trebuie sa fie de cele 3-4 fete de care vb! Stau si ma intreb daca nu cumva sunteti unul si aceeasi persoana toate cele 3 conturi ca sa nu le pomenesc aici!
  10. Bai proasta familiei nu este contul meu!! Dar esti prea fraier ca inghiti tot ce ti se spune! Ai futut o cum ai vrut tu dar nu ai nicio dovada plus ca acum iarasi fabulezi cu mersul prin orase. Daca ai cunoaste atat de multe despre ea ai sti ca este imposibil. Iar de zambit.....este foarte posibil sa o fac cu gura pana la urechi....poate chiar curand. Daca tot poti vedea ip-uri cum spui tu ca poti ar fi trebuit sa stii ca esti fraier si nu este de pe ip-ul meu doar ca tu te iei strict dupa ce iti spune un terchea berchea ;)
  11. Si iata cum Mihaita face din nou acuzatii fara dovezi clare. Gen simivictor este acelas cu nonamefucker nu stiu cat, amenintari la adresa Oxanei si a prietenei ei.....etc. Nu inteleg de niciun fel un astfel de comportament...dar in fine....
  12. Plus ca nu ai nimic concret si ma refer la amenintari!
×
×
  • Creează nouă...