Sari la conținut

cafea_mare

Serious Contributor
  • Număr conținut

    682
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cafea_mare

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    In apropiere
  • Interese
    Femei

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0722000000

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cafea_mare's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

141

Reputație

  1. Poza https://ibb.co/3pxz1xg
  2. "Domnisoara" este pe val si se pare ca are multi clienti acum de cand a "devenit faimoasa". Eram in zona, eram curios sa vad ce si cum si aveam nevoie de o descarcare. Am sunat-o cu gandul sa ma maseze putin, sa-mi ofere o ejaculare rapida, fara sex, fara artificii si sa-i las 100ron. Mi-a spus povestea cu tot ce ofera: oral, normal, anal, masaj... totul la 200ron. I-am spus ca ma intereseaza varianta scurta de putin masaj si o finalizare la 100. Nici macar nu ma gandeam sa o las la OP daca depasea mult standardele fizice. A spus ca ea-mi ofera total, chiar si 69 si atunci pretul este 200. Eu inteleg ca tot a avut clienti in ultimele zile si poate pastra tariful sus. O sa mai incerc peste 2-3 saptamani sa vad daca tot asa este.
  3. De ce sa bage in seamă? Daca au clienți înseamnă că totul este bine din punctul lor de vedere. Daca programări sunt înseamnă că fac ce se caută?
  4. Condițiile care erau? Curățenie? Prosop curat? Mirosuri suspecte? Locuri de parcare? Mulțumesc!
  5. Tu mai mult dai detalii sa te identifice ea decât să povestești acțiunea. Să înțeleg că ea te-a rugat sa faci o recenzie din moment ca-ti ceri scuze. Ce a promis în schimbul unei recenzii bune? Pentru siguranța ta postează și o poza cu tine și numărul tău de telefon și așa ești sigur că știe cine a făcut recenzia.
  6. Cu permisivitatea cum sta? Erotismul cum este? Sau erotic înseamnă doar că este nud?!
  7. Nici cu privirea nu poti atinge! Cam tupeist esti! Vrei sa te duci la masaj si sa te bucuri de pielea femeii!? Vrei sa platesti o poala de bani si sa te simti bine? Vezi ca deja trebuie sa-i trimiti onorariul pentru ca te-ai uitat la pozele cu ea!
  8. Ți-a oferit masturbare? Ce a făcut erotic? La tel spune că nu mai face nimic.
  9. Pai pamela daca era fata buna, așa cum se da ea pe aici, putea să-ți facă o laba, putea sa mai facă un oral că sa finalizezi și a doua oară, dar ea s-a bucurat că a scăpat repede de încă un fraier. Adică la cat se lauda singura ea nu are aer condiționat în locație?!
  10. Într-adevăr are preturi foarte mari pentru serviciile oferite. Face mecanic ce spune, la masaj trage de timp, nu se pliază dorințelor clientului, e distana, e rece .... fără gfe... La banii ăștia și la cat se lauda singura și pretențiile noastre sunt mari.
  11. Pai n-auzi că 500 cu totul. Ieftin! Daca nu arata userul de pe forum și nu făcea recenzie era gratis. De unde apăreți ăștia de dați 500ron pentru o epilare și o laba?! De-aia și-o iau toate in cap și se cred mari femei. Și la laba trag de scula speriate și voi le vedeți prințese. Faptul că stau in pielea goala 20 minute ala nu e masaj sau mare serviciu.
  12. @Stash totuși vad că acum 2 ore ți-ai făcut contul și asta este prima postare. Oare este adevărat ce spui?! Da-ne mai multe detalii Povesteste-ne și alte vizite...
  13. Mânuța?! :))))))) Pai să băgăm mâna in buzunar că apuca mai mulți bani. Deja se vorbeste de fantasy că de ultimul bordel .
×
×
  • Creează nouă...