Sari la conținut

denis38

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre denis38

denis38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Dap ai dreptate stau prost cu gramatica! Dar chiar simti nevoia sa corectezi si ce nu te priveste in mod direct? Sau se datoreaza faptului ca ai incisivi mai dezvoltati, aliura asta online denota un om inteligent si consider de folos un comentariu pe "tema" nu un comentariu care corecteaza "tema", adica nu se intelege "tema" din cauza greselilor gramaticale?
  2. Pisicut/ii......nu place mamica subiectu????? Stai frate mai bine zis fratilor am si eu o curiozitate in cacat unde dracu gasesti genu asta de discuti????? daca nu aici.
  3. M-a intereseaza parerea excortelor care au renuntat la meserie in favoarea unei relati cu un barbat (casatorie sau nu). 1 Dupa retragerea din meserie... a-ti mai ramas agatate de 1..2..3 persoane mai apropiate pe care le mai sau va mai viziteaza din cand in cand? E foarte clar ca viata sexuala a scazut in intensitate. (asta sa fie problema??? sau bani) 2 Se poate spune ca iubesti pe cineva si in paralel sa faci meseria asta?????? 3 in afara de situatia in care apare un copil se poate schimba perceptia unei femei asupra acestui lucru (relatii sexuale diversificate)? 4 Stiu ca exista femei care nu au scrupule, femei care raman marcate, si femei care nu constientizeaza cea ce fac...ce categorie e predominanta? PS Nu acuz si nu vreau sa aduc ofense escortelor .... in general a femeilor....eu le iubesc asa cum sunt (pe toateeeeee si daca nu sunt toate....cat mai multeeee) ma roade curiozitatea si stiu ca aici sunt cateva femei cu mintea foarte antrenata. Merci!
  4. denis38

    Amelia16

    da top model uite in situatia asta cata are o fata de 6 sincer:))))))))))))
  5. Cata nu stiu ce experienta ai avut cu domnisoara dar iti spun sigur ca in situatia mea fata o prindea chiar binisor adica aranjata rujata si fardata era destul de ok e adevarat nu sa sari pe ea sa o iei la mozolit... pt acest lucru am punctat cu 8 .... cat despre faptul ca e de etnie sincer iti spun mie nu mia parut, e adevarat are tenul mai inchis la culoare poate avea radacini de etnie dar ca si atitudine clar nu e a uneia de etnie sau a uneia care merita batute cum spui tu ....nu vreau sa dezbatem mai multe pe topicul ei ....cat despre cat de dubios e contul asta ramane sa te convingi tu pe viitor.. Despre cate excorte am vizitat (roxana tatoasa 8, carmen7, cristina8, maia7, alexa7 pt mai multe dai un ms pe yahoo)...da esti indreptatit sa ma intrebi asta din moment ce consideri ca 8 e un calificativ mare pt fata domnitei in situatia in care tu ai detine etalonul in calificative !!!! Nu am nimic de castigat in a cataloga domnita cu un calificativ superior fara a considera acest lucru Faptul ca forumul asta nu mai e ce era pai niciodata nu a fost alceva deact cea ce e si acum!!! fiecare isi spune parerea intr o maniera cum o considera el potrivita cat despre inducerea in eroare... in eroare sunt toti useri care nu viziteaza ci doar negociaza sau vorbesc aici Pentru tariful de 4 sutici pai prietene eu sincer pt outcal la maison .....ar trebui sa te mai gandesti chiar si pt urba noastra nu stiu cate fete accepta asta ....stai linistit ca nu sunt finantator de fetite sau sa arunc cu bani.... doar ca nu prea ai variante decat cea ce cunosti inprealabil. sincer consider potrivit sa-ti expui parerea, dar nu fi prea agresiv cu domnitele chiar daca calitatea acestora nu e cea dorita de tine in momentul respectiv( tine minte nu toate te plac pt cat de frumos sau cat de bine vb sau pt faptul ca esti cata80 mai sunt unele pe care le intereseaza bani si atat )))) mai regasim si situatia in care fetele in timp isi cizeleaza atitudinea si devin mai placute nu neaparat mai ieftine:))))) Pt scorurile vehiculate pe piata...fiecare fatuca (sau pescalau) e liber/a sa solicite cat doreste forma de protest e absenteizmul in cazul meu. atat timp cat situl e gratuit si chiar daca nu esti logat poti vedea ce se posteaza plm nici odata nu va fi alceva decat cea ce este ...... bafta
  6. alina24 E ok tipa inaltuta tinerica sani micuti dar ok atitudine foarte ok merita incercata nr de tel se poate obtine de la ea bafta
  7. 0769533512 gata boss spor la treabaa
  8. Am contactat fata la nr de mai sus acum 2 sapt invitat in locatia proprie. Ca aspect ce pot spune tinerica carnea tare, silicoane, botox, brunetica, nota un 9 la conformatie si un 8 la fata, e peltica si asta e foarte incitant, ai ce vb cu ea clar generalitati nu poeme de Bacovia sa moara cucu, O/n protejate executate cu sarguinta notez ca experienta totala 8 far fk nu e cazul in situatia asta halatu 4.. sutici 1 ora e o experienta ok si clar se mai poate repeta:)))))
×
×
  • Creează nouă...