Sari la conținut

epur88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre epur88

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

epur88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. @Anonim62788 Pana la urma ai fost la Rebeka sau nu? Te contrazici singur din ce ai scris si nu prezinti credibilitate. Rebeka are poze recente si cu "suncile" la vedere, nu ascunde nimic. Daca nu ti-a placut cum arata din poze si cum ti-a raspuns, de ce ai fost la ea? sau nu stii sigur daca ai fost sau nu🫢 fiecare este liber sa mearga unde vrea... Bafta la rroamele tale daca alea iti plac
  2. Tocmai ce am iesit de la Rebeka si am ramas placut surpins cat de amabila si dulce poate fi. Programarea fiind facuta de ieri seara pentru dimineata asta. Fara probleme, chiar mai bine, m-a invitat cu 30 min inainte de ora stabilita pentru cafeaua de dimineata. De data aceasta m-a intampinat cum imi place mie, nemachiata si ciufulita ca doar ce se trezise 😂 Ajunsi in dormitor, mi-a aratat ea cat poate fi de "rea" in sensul cel mai placut posibil. Prefer sa nu intru in detalii, Rebeka fiind o fata foarte dulce si amabila, nu ai cum sa pleci nesatisfacut de la ea. O recomand cu cel mai mare drag si abia astept sa o revizitez. Te pup dulce si iti multumesc foarte frumos pentru tot😘😍
  3. I-am facut o vizita in dimineata asta si o recomand cu drag. Pozele sunt reale, doar ca arata mai bine decat in poze. Serviciile sunt foarte bune, fara graba si o face cu mare placere. Sper sa mai revina in zona deoarece este o scumpa.
  4. Esti superba Lili, tot mai buna pe zi ce trece😍 abia astept sa te revad
  5. Sarbatori fericite si pline de bucurii iti doresc Lili😘
  6. O vizitez pe aceasta Doamna de aproximativ 2 ani de zile si nu stiu de ce din cauza anumitor inconveniente unii lasa recenzii negative.Nu incerc sa schimb parerea nimanui dar nu are rost sa va luati dupa recenzii atat de mult.De ce? Si eu la randul meu am fost la escorte care au recenzii foarte pozitive si multe la numar dar nu m-au convins ca serviciile care le ofera sunt demne de recenzile primite.Chiar astazi i-am facut o vizita Doamnei si am stat putin de vorba in legatura cu cele discutate pe forum despre ea.Mi-a zis cat se poate de sincer ca cele mentionate de colegi nu sunt adevarate si ca nu are interes sa deie explicatii anumitor mascarici de pe forum.Ce pot sa zic este ca Doamna ofera servicii foarte bune, nu se grabeste si nu face afirmatii la timpul petrecut.Gusturile nu se discuta si tocmai de aceea daca nu ti-a placut ca nu accepta unele lucruri nu are rost sa arunci cu rahat.
  7. Astazi am avut placerea de a o cunoaste pe Vanessa si pot sa zic ca dupa ce ii treci pragul,este ca si cum ai vizita o prietena foarte buna.Ca servicii este foarte ok,mereu intreaba ce si cum iti place si face in asa fel incat sa fie foarte bine.De revenit cu siguranta!
×
×
  • Creează nouă...