Sari la conținut

badboy_67

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre badboy_67

badboy_67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Fetele astea castiga mai mult decat multi dintre noi, nu e greu de facut un calcul, daca nu isi permit sa stea pe bara cateva luni inseamna ca nu prea le duce capul, despre aia care le viziteaza acum am aceeasi parere.
  2. Am crezut ca toti lsunam pentru acelasi lucru :atm nu ma bag in afacerile tale.
  3. Bah, maine? Cat curaj!
  4. Nea Gica, fii responsabil, daca vrei sa mori alege-ti alta metoda, de ce sa mai iei niste oameni cu tine? Pana apar primele semne imbolnavesti pe multi si din familie si straini, merita?
  5. Acum le viziteaza baetii jmecheri din Anglea, Italea si Jermanea. :slap2
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/153930-model-adeverinta-pentru-deplasare-futut/
  7. E clar că activitate mai intima decat fututul nu e, dincolo de toate discuțiile, clorul, dezinfectantul, spălatul pe mâini sunt bune atât timp cât se păstrează distanta de minim un metru, in rest sunt doar praf in ochii fraierilor. Acum se vede care a fost deșteaptă și are o rezerva din care să trăiască o vreme și care nu. Plm, e clar, care prestează in perioada asta ori e inconștienta, ori obligată, alta explicație nu e.
  8. Larissa, intotdeauna te-am considerat una dintre fetele inteligente dar, in situatia asta, nici macar testul nu te poate "salva", il faci azi, iei virusul maine si pana saptamana viitoare il poti face cadou la 10-15 baieti si apoi urmeaza scenariul lui nea Gica, zic si eu la fel ca el: Domnul sa fie cu tine. Nu ma asteptam sa vad responsabilitate din partea unora care pareau rupte de realitate si atitudinea asta din partea ta, da uite ca viata e plina de surprize, bafta!
  9. E plin publi de martire cum le zicea un coleg pe aici, daca esti curajos testeaza-le pe alea care spun; azi am venit an orasi , dar nu le intreba de unde vin ca nu ti se mai scoala. :laugh2
  10. Am spus si eu acelasi lucru si unii au ajuns la concluzia ca n-am fost la femei. :laugh2 N-am nici un interes sa spun cine am fost pe aici si de ce nu mai fac recenzii, dar pe asta o stiu de ani de zile si jumatate de forum stie ca a sters tot ce nu o avantaja iar buletinul de analize l-a publicat singura, cateodata e bine sa gandesti si cu capul de pe umeri. Mergeti sanatosi si rugati-va sa va intoarceti la fel. :laugh2
  11. De asta nu indraznesc, nu din cauza de sot sau tepe. :no2 "Herpesul genital nu beneficiaza de un tratament care sa elimine virusul din organism, acesta ramanand pentru totdeauna in corpul persoanei infectate. Folosirea prezervativului in timpul contactului sexual cu o persoana infectata nu elimina in totalitate riscul de imbolnavire deoarece, dupa cum am mentionat, virusul se poate raspandi si in urma contactului cu pielea din jurul zonei genitale afectate. Se considera ca prin purtarea prezervativului riscul de transmitere se injumatateste, nu se elimina."
  12. Parca n-as indrazni. :D https://nimfomane.com/forum/topic/99995-propun-banarea-lui-bettyblue-sau-mutarea-topicului-ei-la-escorte-de-evitat/page-1
  13. Roxanico la fel gandesc toate, doar ca tu ai curajul(prostia) sa si spui, restul ne vand minciuni dar sunt disperate sa iasa din mocirla asta in care va scaldati.
×
×
  • Creează nouă...