Sari la conținut

vitalis

Serious Contributor
  • Număr conținut

    277
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vitalis

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vitalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputație

  1. In Romania sant ori escorte ori oportuniste ori cersetoare care vor ceva.E foame mare .In Rusia ,Serbia am prins fete cu mandrie si caracter care dupa servici iesau la masa si continuarea ori la tine ori la ea acasa ,fara alte pretentii.
  2. Daca ai drum prin regie intra si-o vezi live la MM .Se si fumeaza la masa ,nu trebuie sa iesi afara ca in alte parti.Te lasa sa filmezi,asa ca poti sa faci si un live cu dansatoarele .
  3. Du-te la Mia Musica ,acolo o vezi reala.
  4. 100 euro /ora pentru mielul ala fara sani ?De placa de par sau intins parul la salon in cartier nu are bani ))))
  5. 200 euro/date ,prima strigare.Eu zic ca accepta si 300-400 lei/date ,ca e milfa .Cheam-o la vizionare undeva in oras si dupa ce o vezi ,daca iti place fa-i oferta ta.Mie imi miroase a profesionista experimentata,posibil sa aiba anunt cu servicii la preturi mult mai mici decat cere pe CS ,SA si restul site-urilor pe unde pescuieste . Daca vrei iti dau numarul pe pm.
  6. Alenna97 a intalnit-o cineva live?Arata prea bomba in poze.Astept PM sau raspuns in acest topic.
  7. Mie mi-a cerut 300 lei /3ore. Cine vrea numarul ei il dau pe pm,pentru cine are drum prin Targoviste. O recenzie ar fi utila ,daca ajunge careva din forum pe la ea.
  8. La varsta ei face orice daca-i arati pula.Cine da bani sa futa cadavre?
  9. Care vrea detalii cu numele real si numar de telefon sa-mi dea PM.E in foame mare cioara tatuata.Are si un atarnator in custodie.
×
×
  • Creează nouă...