Sari la conținut

puddin

Serious Contributor
  • Număr conținut

    257
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre puddin

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arkham

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

puddin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-430

Reputație

  1. Composé de tétra- (« quatre »), pilus (« poil ») et ectomie ; néologisme inventé par Umberto Eco et son groupe de pataphysiciens. Dans son ouvrage Comment voyager avec un saumon, l'origine humoristique du mot est revendiquée. Se compune din tetra- ("patru"), pilus ("păr") și ectomie; neologism inventat de Umberto Eco și grupul său de pataphysicians. În cartea sa Cum să călătorești cu un somon, se revendică originea plină de umor a cuvântului. Mai Toma.. :))) moooor hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Adica nu vrei sa inveti pulimea despre pesti? Eu stiu cum e cu pestii, stai linistit...cunosc lumea interlopa
  2. Iti multmesc, ca mi-ai transmis cumva mesajul, ca nu este gresit ce am facut eu... adica consider ca multi o pot da in bara,la fel ca mine, nu sunt primul, nu sunt ultimul si am de invatat din asta. Chiar vreau sa invat din asta!
  3. puddin

    Penibilii

    Bun venit in clubul clientiilor taniei :))
  4. Oh, a avut mai buni ca mine, sper macar sa fiu in topul ei 10... ea este in al meu
  5. Mai tii minte, baby ce misto m-ai calarit dupa ce am stat la sauna, in iarna aceea rece din 2015? Recenzia mea l-a facut pe gagica-tu sa ma baneze :))
  6. puddin

    Pipilica...

    Sa ii dam la muie toti! BTW, te iert nu stiai ale cui sunt conturile :))
  7. Stii cine sunt. Stii pentru ce au fost conturile astea. Eu doar i-am facut pe plac, pentru ca ... well stii.. sentimente. Ma bucur ca suntem doi oameni celebrali, care pun sentimentele in fata intai, dar dupa aceea gandesc logic si firesc, cred ca asta este trasatura ardeleniilor M-am trezit ca am avut acces la conturile astea. NU am intentia sau dorinta sa ii fac rau sau sa ma razbun. Vreau doar sa imi expun ganduile la rece, obiective, cat mai pot. Am aburit mult, recunosc, si in recenzile mele ca daenerys... asa este, nu exista nimeni de nota 10, numai una a fost de nota 10, dar nu i-am dat niciodata 10... FUCK!
  8. Intr-o zi gvbolovan, intr-o zi... iti va venit si tie mintea la cap. Te inteleg, ai fost cuminte, crezi ca eu nu am fost cuminte? m-am futut la 19 ani prima data la sfarsitul liceului, cu o stripperita la mare, platita de colegii mei, Am avut prima iubita la 20 de ani. Am avut altele pana la 25, toate s-au despartit de mine ca eram ciudat si m-a lasau pentru asta. Si eu am fost cuminte. Pana cand mi-am bagat pula si am inceput sa fut curve de pe publi, ca nu mai puteam sa indur inca o data asa ceva, dupa 3 despartiri, fiecare mai dureroasa decat cealalta... Apoi am gasit site-ul asta, apoi, restul e cancan... apoi mii-am luat pumnul in coaie.. Never again, asa ca te inteleg, si tu ai fost cuminte, nu conteaza varsta ta fizica de 60+ , conteaza varsta ta mentala, care se aproprie de cea fizica, cu mici devieri, ma rog te tii bine, undeva la 40-45 oricum o vad, am vazut ca esti connoseir in ale curvarelii, nu cred ca mai poti ceda la varsta asta, dar sincer, SINCER! Daca te apuicai la 25 de ani, ca si mine, ajungeai ca mine! Te comparai cu picon, el a ajuns la maturitatea adevarata pe care orice curvar ar trebui sa o aiba, atunci cand face asa ceva, nu ar trebui sa se ataseze de niciuna, DE NICIUNA!
  9. Now if we're talking body You got a perfect one, so put it on me Swear it won't take you long If you love me right We fuck for life, on and on and on
×
×
  • Creează nouă...