Sari la conținut

freemysoul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre freemysoul

freemysoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputație

  1. Classy, ca o adevarata domnisoara ce esti. Nu era mai simplu sa zici ca esti sanatoasa, si gata? Nu asta ar dicta interesul tau?
  2. Grija mare, nu se stie cum sta asta cu sanatatea...
  3. Unde pleci? Si cand vii?! Esti ok, sanatoasa?
  4. Mare atentie...nu se poate sti daca e sanatoasa! Prea ataca, daca intrebi. Risky.
  5. Bine, bine, dar la intebare nu raspunzi totusi? Ascunzi ceva?
  6. Si cu sanatatea cum mai stai zilele astea? Ti-ai facut vreo analiza anul asta? :)
  7. Am luat un avertisment pentru "limbaj neadecvat". Daca si exprimarea mea a fost neadecvata, nu mai stiu ce sa zic. Cred ca mai degraba am deranjat, prin intrebarile puse. Caz in care nu-i ramane decat sa constat ca nu se vrea transparenta, claritate si siguranta. Nu mai zic de titulara topicului, care a avut o singura interventie, si aia de o atitudine infecta. Stati safe. Spor la banat! P.S. nu a mers varianta cu plusul, bawss.
  8. Bawss, iti multumesc pentru raspuns. E edificator, intr-o anumita masura. Ma intreb insa, de ce nu am primit acest raspuns de la domn'soara? Nu e interesul ei in primul rand, sa nu existe dubii? Nu ar fi mai culturat si chiar indicat sa prezinte periodic o stare a sanatatii, chiar prestatoarele de servicii? Si atunci nu ar mai aparea indivizi sacaitori ca mine, sau dubii (de altfel normale) ale potentialelor clienti.
  9. A fost o intrebare de bun simt, degeaba te-ai agitat in halul asta. Si-ti mai zic ceva: faptul ca injuri si ma trimiti la dracu', spune ceva despre caracterul tau, nu despre al meu! Sunt sanatos si-mi doresc sa raman asa. Tocmai de asta intrebarea. 1. Faţa ta nu-mi spune nimic de starea ta de sanatate- nu are cum. 2. Faptul ca tu spui ca nu lucrezi fara prezervativ, e fix 0. Nu se poate verifica. 3. Daca ma duc la magazin si cumpar carne, la cerere mi se prezinta un certificat veterinar, un act de provenienta, etc. Astfel am certitudinea ca voi consuma un produs "safe". Deci daca vreau sa-ti cumpar carnea pentru o ora, unde e garantia mea? De ce nu am dreptul la ea? Nu cumva ascunzi ceva? Esti sigur(a)?
  10. Nu vrei sa prezinti si tu niste analize? La cate am citit pe siteul asta...
  11. O intrebare simpla, dar justificata: de unde putem sti ca esti sanatoasa? Cat de linistit poate sta omul, dupa ce ti-a facut o vizita?
×
×
  • Creează nouă...