Sari la conținut

anonim1213

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anonim1213

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

anonim1213's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. anonim1213

    Deea

    Salut, am fost eu la Deea, pe scurt 150lei numărul, vorbește frumos problema e la număr când începi după 5 6 minute deja începe și-ți spune " încearcă sa termini ca ai plătit 150lei nu o ora" Fata e din Constanța și mai are 3 colege, 2 stau pe Tunari la s3 și doua în cartierul nou Eugen Ionescu toate sunt din Constanța oricum a plecat azi pe 13.11.2020 nu-i place orașul cică sunt oameni pretențioși etc... E genul fast fuxk te termini în 2 3 și ești clientul ei, fata are undeva la 1,63 e fata din poze doar ca folosește multe filtre. În fine oricum a plecat.
  2. Buna clara stefania imi poti spune si mie ce inaltime si ce greutate ai? Si ce tarif ai pentru o ora te rog. Am cautat eu prin recenzii dar nimic... Sa ai o zi faina!
  3. anonim1213

    Ancuta

    Cine mai are numarul de telefon al Ancutei????? M-ar interesa si pe mine.
  4. Salut! In primul rand nu stiu cum ai cuvinte de lauda la a 2-a fata sau ma rog mie nu imi merge primul link, cand am fost eu la ea statea la hotel Paradise si nu a fost deloc OK adica cand am terminat fata s-a uitat la ceas si imi spune ai stat 23 min si o finalizare are 20 min trebuia sa te dau afara. =)) Asta dupa ce ca tot ''actul sexual'' imi zicea ca '' voi astea tineri ce greu terminati'' '' off mai ai mult '' ''dai mai usor ca eu am pizda stramta'' . Eu nu recomand !!!!!!!!!!!!
  5. Salut. Evitati pe cat posibil acest anunt: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/100-reala-si-100-sexy/7b01677f7b616452.html Pe scurt am sunat.o am intrebat.o de preturi, daca face 69 si saruturi pe sani ea raspunde cu da ii zic ca ajung in 10 mi la ea. Ajung in Valea rosie la rompetrol de acolo imi zice sa merg pe drumul cu sens unic pe la statia de taxiuri si dupa 300-400 m un loc pe dreapta la parter. Intru fac cunoatinta cu fata ii dau cei 100 de lei ii duce in alta camera si imi zice vezi ca eu nu stau mai mult de 20 min dupa ceas. Mda deja eram varza... imi zic totusi sa continui. Ii zic sa incepem cu in 69 la care ea nu fac 69 pai la telefon ai spus ca faci, la care ea colega mea face cu ea ai vorbit. Pai trimite.o pe ea atunci. Nu practica acum ca nu are chef. Pai si de ce ma chemat? La care ea se duce la colega si zice " fa vino ca ti.l bat pe asta" Clar ma bufnit rasu m.am dus in camera alaturata am luat bani de pe masa si am plecat dupa ce m.am certat cu ele 3-4 min ele zicand ca " iti dau un pumn in gura" ma abtin si de data asta si parasesc locatia. In apartament erau 3 fete dar cred ca una era in vizita... Asa mi.am pierdut eu timpu. Deci daca auzit de valea rosie si zice de un rompetrol si dupa sa mergeti pe drumi ci sens unic pe langa taxiuri EVITATI.
×
×
  • Creează nouă...