Sari la conținut

lihnud

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lihnud

lihnud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Am vizitat-o pe Roxana in urma cu cateva zile. Nu locuiesc in Constanta dar vin de cateva ori pe luna si cam mereu ajung la vreo domnisoara.Întâmplarea a facut ca intr-o seara, in cursul săptămânii, dupa ce am incercat sa stabilesc patru noi intalniri si trei reintalniri, ea sa fie singura disponibila. Fata asta, pe langa faptul ca e frumoasa, are un corp bine proportionat, pielea fina si tonifiata, este si drăguță. Este genul de fata lipicioasa, dulce si zambareata, cam ceea ce ai vrea sa ai acasa. Despre partea care intereseaza pe toata lumea, vreau sa va spun ca am primit, de departe, cel mai tare oral cu finalizare din viata mea. De fapt doua, pentru ca atat de mult mi-a placut prima data incat si a doua finalizare a fost tot in gura Roxanei. Senzatiile si trairile in timpul actului nu pot fi descrise in cuvinte dar va pot spune ca dupa ce am plecat abia paseam. Aveam genunchii inmuiati. Pe drumul parcurs catre casa cu masina in acea noapte, imi tremura piciorul drept pe acceleratie. Normal nu am facut dar urmeaza cu siguranta o noua vizita. Daca se ridica cel putin la jumatate din oral, chiar merita pozitia de top pe care o detine. Mi-a mai placut ceva. Dulapul sau sifonierul din dormitorul Roxanei are aplicate oglinzi pe toata suprafata. Asa ca in timp ce te desfasori cu domnisoara in pat, te poti uita si la un film pentru adulti in care rolul principal il detii chiar tu. Pretul il stie toata lumea si este foarte bun in raport cu serviciile prestate.
  2. Cat timp vei sta la Tulcea?
  3. E din nou in Constanta. A fost cineva? Sau o sa va spun cum a fost, asta daca o sa fie cea din poze si voi trece la actiune.
  4. Pana la urma, a fost cineva? Cum arata, ce atitudine are fata de client, se merita "investitia"?
  5. A fost cineva ca sa primim o recenzie? Chiar arata bine domnisoara!
  6. Da-ne si noua referinte, pareri despre domnisoare la care ai fost si se merita. Asta ca sa nu ne-o luam cum au patit multi confrati la Tulcea.
×
×
  • Creează nouă...