Sari la conținut

alex0202

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex0202

alex0202's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputație

  1. sI EU AM AUZIT CA FACE NEPROTEJAT SI MAI DA SI CADOURI PE DEASUPRA..DAR NU MA DUC LA EA..NU MA RISC..DACA CINEVA VREA SA INCERCE...ASTEPT CU NERABDARE RECENZIA..ORICUM MI-AM DAT SEAMA CA CEI CARE O LAUDA SUNT DE FAPT TOT CONTURILE EI..EU ASA CRED.
  2. asa este fraze de genul dragostea mea..dragul meu si altele de genul asta.....si eu evit mai ales cand vad ca scrie PROGRAM NONSTOP..trec mai departe fara probleme..toate astea la un loc inseamna--TEAPA.
  3. marsh ma la kkt...cine te baga in seama pe tine ? Taci si inghite..nu fa praf degeaba pe aici javrete.
  4. am fost ieri la ea..e tziganca mare,grasa si urata. Pozele par ale ei dar sunt modificate. Tot imi cerea banii imediat ce am intrat in casa,fara sa apuc sa stabilesc ce facem si cum. Am plecat in timp ce parca baguia ceva de timpul pierdut ,cred ca ar fi vrut sa ceara bani pt deranj. Tziganca mare grasa si proasta pe deasupra. de evitat,dupa parerea mea.
  5. iti mai spun o singura data..MARSH DE ACI,NESIMTITULE.
  6. Din experienta mea iti spun ca atunci cand vezi un anunt care contine cuvantul NONSTOP,sa treci mai departe.
  7. SIGUR..IN CUR DE TINE SI DE FAMELIA TA MA DOARE..CAM LA UN METRU IN SPATE.,,CA SA VB PE LIMBA TA.
  8. CUNOSTI FOARTE BINE VIATA DE FAMILIE..EU CRED CA ESTI IN FAZA DE NEGARE ..INCA NU ESTI CONSTIENT DE FAPTUL CA AVAND O FAMILIE TOTUSI DAI BANII LA CURVE...SI TE AGATI CU DISPERARE DE FAPTUL CA POATE POATE NU ESTI TU ALA..DAR,PRIETENE..UITA-TE IN OGLINDA SI AI SA VEZI ADEVARUL.
  9. New in bacau Bacau, Bacau Valabil din 02.03.2018 16:50:00 Repostat automat 1 / 5 DescriereCu siguranta un barbat ce se respecta viziteaza o domnisoara draguta cu o igiena impecabila si o locatie curata . m-a numesc rebecca o escorta bruneta 160 ochii caprui dornica de a intalni domni generosi devine tot mai greu sa gasesti putina relaxare intr-un mediu atat de stresant si sufocant iar eu fiind constienta de asta ti-am pregatit o oaza de liniste caracterizata in primul rand prin intimitate unde gandurile despre cotidian dispar cu mare usurinta. poti beneficia de un masaj de relaxare masaj erotic si companie intima. ​-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ​Stie careva ceva?Tot sun dar nu raspunde..poate am noroc si raspunde pana la urma.
  10. Asa este,am citit si eu despre asta,cine stie,poate ca este bolnava si vrea sa faca cadouri si altora...
  11. alex0202

    0743776948

    te contrazic...si eu am lasat de mai multe ori mai mult decat cereau deoarece am simtit ca merita si am fost f multumit..asa ca daca nu ai avut senzatia asta,ori nu ai fost multumit niciodata,..ori ,cu parere de rau si fara suparare,ai probleme cu cascavalul..fara suparare,repet..fiecare da cat vrea si cum vrea la urma urmei..piata se bazeaza pe cerere so oferta.
  12. pe scurt...am fost la ea acum o saptamana,,cur beton,,,atitudine pro client...nu stiu ce este cu criticile de mai sus,dar eu m-am simtit beton cu ea,,am stat la o cafea si o cola dupa care dus cu prosop curat,oral normal si anal cum am vrut eu,fara proteste,am ramas surprins deoarece datorita comentariilor negative ma asteptam la mai rau..dar pt mine a fost f bine..am sa ma intorc cand o sa am chef de ea. halat 200 ora,ca si note...nu stiu..cred ca 9 pe linie ca sa nu fie 10..ca ar fi totul perfect, apartament ok f curat si baia la fel..locatia pe la lazar residence..in zona. spor la ciocane.
  13. sa isi faca recenzii singura..de aia..sa se poata lauda ca si cum ar fi altul..toate curvele fac asa isi scriu singure recenziile..e la mintea cocosului...
  14. este tot contul ei si probabil l-a accesat din greseala...
×
×
  • Creează nouă...