Sari la conținut

corectul

Serious Contributor
  • Număr conținut

    509
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre corectul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Peste tot

Vizitatori Recenți Profil

1.920 citiri profil

corectul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-579

Reputație

  1. Intra pe vechiul cont si intra pe campul Notificari. Acolo vezi daca ai primit puncte negative.
  2. De ce esti asa sigur? Sunt destule care nu au habar ce analize trebuie sa faca si au impresia ca medicul ginecolog e cel ce se ocupa de BTS. Alice a spus ca are buletin de analize si ca-l arata celor care il cer. Foarte bine! Daca stii sa citesti un buletin, vezi si pentru ce boli s-a testat si cum sta cu sanatatea. Afara, unde prostitutia e organizata, analizele trebuie facute SAPTAMANAL ca sa poata practica. Pun pariu ca multi din cei ce frecventeaza fetele nu si-au facut analize de ani buni asa ca au impresia ca sunt sanatosi, fara a fi siguri. Si nu ma refer doar la BTS, cine la tot spectrul de afectiuni de la cele grave precum cancerul pana la cele simple cum ar fi o dermatita.
  3. Atâția useri înseamnă doi. Sulla felix e un fost cont SP folosit pentru banarea recenzorilor pe Constanța. Actualmente e red spot ce mă minuseaza acum cu spor. Într-o singură privință trebuie să-mi cer scuze față de tine: credeam că ești hquinn, de pe contul acesta am primit plusuri când postam în sprijinul celor banati și sigur știa de kupidon și sulla felix.
  4. Nu trebuia să te complici, am spus-o în mai multe topice. ;) De asemenea l-am banat pe sulla felix și am adus doi useri de pe Deva de la reputație pozitivă pe zero (vreo două sute de minusuri la fiecare). Unul e acum cu cont SP, celalalt banat dar nu știu cine l-a minusat..
  5. Dacă username-ul de Cautatorul îți spune ceva, eu sunt... Asta doar ca informare.
  6. Nu căci nu are drepturi de administrator. Și apoi gândește-te logic, de ce ar face așa ceva ca apoi să vină să arate că nu a fost banat de sistem? Pur și simplu și-a folosit priceperea pentru a lămuriri o situație, nu trebuie să-i pui în cârcă toate relele forumului doar pentru că a arătat că e profesionist în domeniul lui. Cred că în acest moment lui theonlyjudge i se potrivește zicala: "drumul spre iad e pavat cu intenții bune!"
  7. Dmx, limbajele de programare sunt stăpânite de mai mulți. Iar România are programatori buni, dovadă ponderea la buget adusă de câteva mii. Pisicuts și cei de pe forumul celalalt sunt utilizatori, nu trebuie neapărat să știe programare. Analogie: pisicuts e șoferul, noi suntem pasagerii dar cel ce a făcut scriptul e echivalentul inginerului ce a proiectat mașina.
  8. Nu e clar? Eu știu sigur că nu pot face așa ceva dar asta nu înseamnă că nu o poate face nimeni. Și e clar că e de meserie. Ca exemplu: nici fugărit de lup nu pot alerga suta de metri sub 15 sec în timp ce Useyn Bolt a făcut-o în 9,59 sec. Gândește-te la el ca Useyn Bolt în ce privește softul specific.
  9. Asta nu înțeleg ele, au fost prea vocale. Ținând cont că au banat câțiva useri au putut fi folosite ușor drept paravan. Și nici nu au realizat că ce e pentru ele joacă, alții iau în serios. Bine că cei banati nu sunt de genul copilnebun, dacă-ți mai aduci aminte personajul, ci cu capul pe umeri.
  10. Chiar să vrea, nu o poate face câtă vreme theonlyjudge nu are acces la PM.
  11. Cam știu răspunsul, bănuiesc că nu poate vedea ip-urile (dacă nu cumva folosesc VPN) Căci ar fi bine de știut dacă toate conturile ce minuseaza aparțin unuia singur sau sunt mai mulți. Văd că sunt câțiva ce cred că în spatele conturilor este un user cu frustrări sau probleme psihice. Eu înclin în continuare să cred că e vorba de ceva mai grav, recte proxeneți. Vorba poetului: "dovadă n-am dar îmi aduc aminte"
  12. Mergea des și la Cluj, am impresia că și în alte orașe din Ardeal. Nu știu când s-a retras, a fost în perioada cât am lipsit de pe forum. Oricum, era escortă cu bun-simț în postări chiar și când se contrazicea cu cineva.
  13. Așteaptă-te și la dxm dxm și el serafin. Alături de red minus și red spot sunt conturile ce acționează pe Constanța acum. Ți-a găsit niște postări pe arie și de acolo ți se trage. Când îmi va expira contul, tot de ele mă aștept să fiu și eu banat.
  14. Red-minus e unul din cele patru conturi ce au banat pe Constanța în octombrie. A apărut când cele trei deja existente (jollyjoker, sulla felix, o b i c t i v) nu aveau suficiente minusuri pentru conturile noi făcute de cei banati. De vreo două săptămâni a început să posteze și să se ocupe de minusarea altor conturi ce nu mai aveau legătură cu Constanța. Nici nu a mai participat la banarea de săptămâna trecută a constănțenilor sau nu a fost atât de activ (el serafin, dxm dxm SĂ NU FIE CONFUNDAT CU DMX DMX) au fost conturile SP ce au acționat. http://nimfomane.com/forum/topic/102291-cine-este-el-serafin/
  15. Ok. Atunci m-am înșelat. Din păcate nu am fost atent ce reputație avea dar n-are importanță, putea să primească câteva mii în puțin timp. Este o metodă prin care se poate vedea cum au fost punctate postările dar numai de pe calculator și acum nu am acces. Poate cineva care știe metoda verifica cine l-a minusat.
×
×
  • Creează nouă...