Sari la conținut

zale89

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zale89

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

zale89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputație

  1. Silvy mama ar fi cel mai bine ca serviciile pe care le oferi sa fie scrise la semnatura. Dar asta e doar o parere. Ca pana am ajuns la pagina 187 jonny sa bagat la somn
  2. simplu inainte sa mergi la o curva dati o laba inainte si dupa aia sa vezi cat de mult o sa rezistiio de numa. Sau bea o bere inainte sa mergi la ea. eu cateodata folosesc metodele astea si dau rezultate bune.
  3. zale89

    Squirting

    Ce vorbești Adriana se pișa pe tine la ce jet are femeia aia... nu cu drag sa o futi cand ii vine squitul:))
  4. vin eu sa iti dau limbii. !!! ma primesti ? :))
  5. Hello silvy am o intrbare. Daca fac o programare.. si eu nu stiu sigur ce fel de servicii sa aleg ... imi poti tu explica atunci la tine ... ce anume implica in asta etc .?
  6. Am fost eu pe la sfarsitu lu noiembri inceputu lu decembrie. Locatia se stie vis a vis de Nora. Am ajuns la ea era destul de intuneric pe la 5 cam asa .... nh am vb multe am zis ca stau pt o finalizare, ma cer la dus baia arata dezastruos ... pereti sunt scorojoti una alta la gel de dus are cateva sortime ok. Am ajuns in camera de pedeapsa ... ma dezbrac .. se dezbraca si ea cand am vazut cum arata dezbracata am inebunit imd sa trezit gogu, incepe cu un oral frumos executat nu cine stie ce dar ok vreo 10 minute, dupa care imi zice sa trecem la treaba ... eu am zis .. pai stai ca si eu vreau sa iti fac oral sa te ling daca se poate ... si a acceptat, foai mama lele ce pizda faina are fata asta nu mia venit sa cred efectiv imi doream sa se termine in gura mea sa o inghit asa gust fain si umed avea pizda ei. Dupa ce am terminat de gustat din pizda ei am trecut la actiune . Am schimbaf numa doua pozitii pentru ca doamna nu face Lot din cauza ca nu ii place si se poate sa o doara. La actiune parca stie cum sa se muleze perfect pentru sex mie unu mia placut sa o fut atata tot ca nu am putut sa facem si un Lot. In rest ok. Si acum notele. Locatia ii dau un 7.5 On nota 7 Np nota 8.5 Fara nici un miros care sa te bage in ceata In rest pot sa zic ca andreea ii o fata misto. De recomandat asa si asa. Ps. Sorry daca nu ati inteles nimic din ce am scris, dar ii un pic greu sa scri chiar tot ce gandesti.
  7. Mai fute careva la ea ... eu tare as vrea sa ma pis in ea cand o fut ... dar nu dau de ea :))) Astept sa ma caute ea :))
  8. zale89

    masaj + sex

    Sorry acuma am vazut ca ii deja o postare cu asta
  9. zale89

    masaj + sex

    Imi poate cineva recomanda vreo fata care sa face asa ceva... indiferent de varsta.
  10. Eu imi asum gresala asta e cand pula are chef de frecat nu mai gandesti limpede.
  11. Eu am fost anul acesta parca in martie, asa tare ma enervat, In primu rand ajung la ea sus, ma dezbrac se dezbraca si ea ramane in sutien, ma pune sa ma intind pe burta, dupa cateva minute de masaj imi zice sa ma intorc, eu ma intorc incepe sa ma maseze imi face o laba ii propun sa vina cu pizda pe mine sa o ling se conformeaza mirosea destul de frumos, intre timp ea imi maseaza ciocanu si la un moment dat am simtit ca vine valu si ii zic hai sa ne zbenguim ea se face ca nu aude si continua, ii mai zic odata hai sa facem si un normal, cand am zis a doua oara parca a inceput sa deie si mai repede la manivela pana am tasnit. Asa tare ma enervat faza asta ca imi venea sa ii fut un pumn in tate si sa o maltratez. Asa focuri miam luat... ca mam inbracat am scos o sutica si am aruncat banii inspre ea.
  12. Pai eu o sa fiu natural, incat daca vin la tine tu in 5 minute ma nenorocesti ca eu nu prea rezist mult .. decat cu ceva incalzitor :)))
  13. Mai nou poti pune poze necenzurate pe publi24, pe cand vedem o poza cu Ţiţi :))
×
×
  • Creează nouă...