Sari la conținut

mikkel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mikkel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mikkel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Stii bancu cu sanii?!? Sa-nii manci curu.. Nu m-am putut abtine, prea faina vorba.
  2. mikkel

    Alina

    “- buze 10 (stiti la ce ma refer)“ Detaliaza.... are labii mari?
  3. Anunt pe Publi24. A mai fost dezbatuta undeva? nu am gasit nimic pe nr acesta de telefon 0757738603
  4. vizitat doamna pe buna ziua, intradevar este doamna de pe alba si are vreo 3 nr de tel. mie mi-a placut fizic, acuma depinde de fiecare locatie : apartament intunecos si atat. Doamna: sa tot fie la 35-38 ani,, sani micuti, lasati, sfracuri mari. La fata este draguta, un par bogat (ai de ce trage), un fundulet obraznic ca la 20 de ani. Actiunea: O protejat la fata locului, normal bun cateveva pozitii, pusilica mica si cu buze mici, anal NU. poti sa te joci in schimb cu anusul. cred ca daca esti finut cu ea .. face nu pot sa zic ca am luat teapa, am mers sa o vad si pentru funduletul ala. este foarte amabila. Decartat 150 leuti fara graba sau timp impus. prosop, papuci, dus, in alt episod, se rezuma la un servetel umed low cost. parca aveam asteptari mai mari, dar as mai incerca odata. binenteles e plecata si revine cand vrea ea. spor
  5. daca fiecare dintre voi, care ati vizitat fata, facea o recenzie calumea,acum te uitai la cele postate de tine si o gaseai cu un singur click!
  6. mikkel

    Carla 0749654119

    Im primul rand eu nu am jignit pe nimeni, nici pe Carla nici pe vreounul dintre forumisti. Nu am zis ca este sau su frumoasa sau ca nu are un comportament exemlar! Nu am zis ca e scump sau ca nu merita banii! Asa e Romanul! Daca unul are o parere diferita fata de turma gata dam cu pietre in el! Vad unii dintre dvs isi impun punctul de vedere cu “pumnul in gura” asa ca voi, cacati in ploaie, nu va mai faceti tot felul de scenarii si ma pupati in cur!
  7. mikkel

    Carla 0749654119

    Carla draga, nu te-o negociat nimeni, tu ai inteles treaba, asta nu stiu de unde, ti-am zis si la fata locului ca nu doresc sa “ te negociez”, mai bine ca nu am ramas, inteleapta decizie!
  8. mikkel

    Carla 0749654119

    Viziat fata, raspuns din prima, ajuns la locatie, fata nu m-o dat pe spate, mica de inaltime, are platforme in picioare, sani mici si moi, curu moale, nu am ramas din cauza ca nu am facut “click” din prima, eu cu ea si ea cu mine :)) Mai bine am folosit banii astia cu familia!
  9. Am sunat la numarul din topic... jalee Trebuie trecute direct la De EVITAT Nu e pe Nasaud ca e langa profi pe Dorobantilor Nu e blonda din poze, ca e roscata la telefon iar cand deschide usa e dea dreptul bruneta mica voluptoasa Nu e total ca e partial Cica 23 si 40 ani dar sunt vreo 3-4 fete doar pe una am vazut-o De evitat clar !
  10. acuma sincer, intreb si eu, de ce ai fute asa ceva? Mai usor de sarit decat de ocolit...
×
×
  • Creează nouă...