Sari la conținut

proastadeines

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre proastadeines

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

proastadeines's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-433

Reputație

  1. La 18 postari ai luat "decat" 23 de minusuri? Te-a iertat zdreanta de ines?
  2. Iar ai uitat sa schimbi contul, zdreanta.
  3. Programare la 9:47 Postare la 9:52. L-ai terminat in 5 minute? Sau postezi in timp ce sugi pula?
  4. Hai sa-ti dau un citat din Abraham Lincoln. Daca nu stii cine e, cauta pe goagal. Aproape toţi oamenii rezistă nenorocirilor. Dacă vrei să testezi cu adevărat caracterul unui om, dă-i putere. Adminul ti-a dat putere iar tu ai demonstrat ce taratura esti Nu trebuie sa te cunosc personal ca sa imi dau seama de caracterul tau infect. Dai linkuri catre topicul tau din Oradea. Dar nu precizezi ca l-ai golit de continut. Ai lasat doar ce-ti convine. Asa faci peste tot, cum apare o postare care nu-ti convine, o stergi. Esti doar o femeie gonflabila, umflata cu silicon si botox. Peste cativa ani vei fi o carpa de sters pe jos.Dai anunt pe Bucuresti, faci programari, apoi le spui fraierilor care s-au programat ca nu mai mergi. Faci programari apoi le anulezi pentru ca nu ai chef de supt pula. Nu faci FK, dar sugi pula la greu. Iti dezifectezi cada dupa fiecare client, in gura te dai cu domestos inainte de a dezinfecta cada? Stiu, o sa spui ca faci protejat. Dar prezervativul nu ajunge la oua. Si daca nu dai atentie zonelor limitrofe, pentru ce mai iei 300 de lei? Boarfa de doi bani. Pe postarea asta tu cu clonele tale cate minusuri poti da? 4? Cat te-a costat sa poti da 4 minusuri? Aici se mai adauga lingaii tai. Sau pestii. Si colegele cu acelasi IQ ca tine. Adica IQ sub 80.
  5. Ce poti face cu pula aia nespalata de 10 centimetri? Cred ca si un sconcs ar lesina in apropierea ta.
  6. Tu te-ai laudat de mai multe ori ca te lasi de prostitutie. Ba ca-ti faci salon de nu stiu ce, ba ca ai dat peste un fat-frunos care te ia de nevasta. Care o fi prostul ala care sa ia de nevasta o proasta ca tine?
  7. Cu postarea asta ai spus totul despre tine. Cuvantul cacat l-ai folosit chiar tu. Tu ai zis ca te-ai cacat pe tine, cacatule. Du-te fa o baie pentru ca puti.
  8. Iar te-ai mutat pe contul asta de otreapa?
  9. Se pare ca pentru tine e o chestie care te duce la orgasm. Macar nu trebuie sa folosesti lubrifiant ca atunci cand te futi pe bani. Baga mare.
  10. Ca sa vad ce mai face o proasta ca tine. Am 55 de postari. Ai nevoie de 7,2727 imbecili ca tine ca sa ma banati pana dimineata. Hai, cheama haita, zdreanta ordinara.
  11. Poate o sa afli si tu cand n-o sa mai fii tanar. Nu stiu cati ani ai, dar te compatimesc daca, fiind tanar, trebuie sa platesti pentru un sex mimat. Si sa nu uiti sa te stergi de cacat. Eventual sa faci si o baie daca te-ai facut de cacat.
  12. Sa-mi spui tu. Nu ma grabesc. Daca ma baneaza proasta am sa revin. Pentru ca eu stiu doar de zdreanta ines si de silvy. Altfel ajungem ca la antena 3. O minciuna repetata de multe ori, ajunge sa fie perceputa ca un adevar
  13. Vezi ca esti pe ines. Sa nu te mai citezi pe tine. Zdreanta.
×
×
  • Creează nouă...