Sari la conținut

iasmin andreea

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iasmin andreea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

iasmin andreea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Buna ma numesc Andreea si as dori sa trec prin orasul vostru in vizita, este cineva amabil sami recomande un hotel, pensiune sau o locatie unde ar primi escorte? Va multumesc
  2. SULTANA.MAMA95- Da el e individul care ma ameninta ca ma viziteaza si etc multe amenintari, de parca ar fi el mare, dar nu e decat un retardat cu lipsa de respect. Adik nu are cei 7 ani de acasa.
  3. Devis, eu nu inteleg care este problema ta. Esti cumva proprietarul orasului si nu stiu eu? Stai linistit in banca ta si lasa amenintarile deoparte. Ca asa cum tiam zis si in mesajul de pe publi nuti sta prea bine, si te rog frumos sa nu ma mai ameninti prin mesaje ca nus bine primita in oras daca nu am pestisor sau pe cineva care sa ma cunoasca.
  4. Multumesc 😘😘😘
  5. D e v i s, te simti bine cand faci misto de cineva? Un domn adevarat nu face misto cand nu vrea sa ajute pur si simplu nu raspunzi. Va multumesc din suflet pentru informati😘
  6. iasmin andreea

    Buna

    Buna numele meu este andreea, as dori sa vin si eu la buzau, dar nu imi gasesc locatie, este cineva amabil sa ma poata ajuta si pe mn cu o locatie? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...