Sari la conținut

antauri

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre antauri

antauri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputație

  1. Se exagereaza mult pe forumul asta pentru o pata de piele, semn din nastere. Am testat-o de 2 ori (cu am testat si alte fete de aici, se poate vedea in profilul meu). E incepatoare (deh, 19 ani) dar daca o dirijezi (ritm, cum vrei, cat de adanc vrei) nu zice nu. Imi place forma fundului, e stramta, ii simti contractiile. E putin frivola dar dupa putina incalzire incepe ea si se implica, da din fund inapoi. In rest curata, sanii fermi. Vorba colegului, casual as casual can be ... Personal as vrea sa fie mai increzuta ... sa dea cu mine de pat, sa mi-o ia ca si cum ma stapaneste. Dar nu ma deranjeaza nici ca se muleaza pe ritmul meu, ca e cuminte, ca nu se grabeste sa ma termine. 200 cu tot cu taxi asa cum a anuntat. Overall, 8 pe toate planurile (locatia a fost a mea) cu un 6 la GFE (girl friend experience) dar poate mai modificam pe parcurs. De re-chemat outcall ... Poate chiar in seara asta ... Mmmmmm, mmm, mm ...
  2. coryna, parca nu veneai in Militari. Ce se intampla boss?
  3. Fata face 2 dusuri, era curata cand am ajuns, a mai facut un extra dus scurt inainte sa incepem, citez: "imi place sa fiu mereu curata" ... In cele 2 vizite, avea pielea semi-uda de imediat cum a iesit de sub dus. Despre ce vorbim? Foarte, foarte greu sa cred rau voitorii. De acord cu banarea lor de pe forum. Oricum, sfat @ Mihaela, scoate neprotejatul din servicii. Nu iti aduce nici un beneficiu, doar belele. Daca vrei, il oferi doar clientilor vechi cu care te impaci bine, ca "bonus". Tu poti fi super curata (si esti) dar mai vine cate un purtator de BTS de pe la alte fete mai ... neingrijite si te trezesti ca dai la toata lumea. Acum pentru santajisti, una scurta (cer scuze fetelor ca folosesc cuvantu): nu te duci la curve si o faci neprotejat. E cat se poate de logic. Neprotejat cu nevasta, asta-i singurul ei avantaj ... Asta daca nu te inseala nevasta. Mie forumul imi usureaza gasirea unei placeri la un raport bun pret/calitate. Urasc sa vad ca vin santajisti care ameninta sau se folosesc de contul de forum ca sa obtina anumite servicii sau pozitii sau favoruri. E de cacat. E treaba romaneasca.
  4. Intr-una din zile am dat sa sun la fostul numar, ca-l salvasem ... si-mi raspunde voce de barbat ... Mi-a murit instant ... acum ma bucur sa aflu ca ai alt numar si ca ala ti-a fost luat. Fost @ Mihaela, facut review printr-unul din thread-uri p-aci. Recomand.
  5. Veni, vidi, vici. Langa Lahovari (spitalul de Oftamologie). E naturala la telefon, draguta in comportament in general. M-am programat la 15:00. Nu mi-a indicat apartamentul dar mi-a zis cum sa intru si ca imi deschide ea. Mi-a deschis, m-a rugat sa intru in camera. Camera cu stil, muzica de chill-out pe background, parfum in camera. Baia curata boboc. Mihaela, Imbracata nebanal, excitant. Slabuta dar nu skinny, mica (155/45kg). Aspect placut al pielii, fina, curata all the way. Foarte friendly, nu e stanjenita de prezenta ta sau ce urmeaza sa se intample intre voi doi. A inceput cu un oral, am cerut eu protejat. S-a pus peste mine, s-a apucat de soldat, cu funduletul mic si tare spre mine, cu pasarica la vedere. N-am rezistat sa nu ma joc cu piersicuta, curata, se simtea proaspat spalat. M-a surprins cu un ball licking de am zis ca explodez. Am trecut caprita, am dat incet pentru ca stiam ca explodez doar ca sa-i simt textura. E stramta, fierbinte si se uda usor. Am lasat-o pe burta, sarutat pe obraz si am terminat. Restul intalnirii s-a desfasurat in conversatii dragute despre diferite subiecte (de la muzica la orice altceva) timp in care m-a mangaiat incontinuu, insistand unde simtea ca-mi place. Locatia: 10 Igiena: 10 Aspect: 8 Actiune: 7 (eu terminat repede, ea se simte un pic ca e la inceput) GFE: 9 Halat: 200 (1 ora, 2 finalizari, dar la mine nu reuseste nici o escorta sa-l scoale pe batran, cu toate ca s-au chinuit (Alina, Mihaela)) Concluzia: de revenit. Mi-a placut overall. Recomand.
  6. Militari (Plazza), outcall faci? Daca tot ai incurcat contul ...
×
×
  • Creează nouă...