Sari la conținut

vipera 69

Neverificata
  • Număr conținut

    3.194
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre vipera 69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    europa

Vizitatori Recenți Profil

5.066 citiri profil

vipera 69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4,6k

Reputație

  1. Anto iti multumesc pt vizita si pt primire. A fost o intalnire superba,incepand de la primire in locatie,pana la plecare. Comportament proclient,stie sa te ridice in al noualea cer,cu serviciile prestate. Este o tipa comunicativa,nu isi da aere de vedeta. Nu vreau sa intru in detali,pot spune ca am facut de toate la cel mai mare nivel.
  2. bryanna cunosti zicala acea "vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri" Trebuie sa tratezi aceste mesaje cu indiferenta,"binevoitori"au fost si vor fi. Adevarul tu il cunosti cel mai bine,cine a fost la tine sa convins de adevar. Iti doresc o zi frumoasa si liniste in suflet!
  3. Anemona ma faci gelos,la un coleg ai raspuns de doua ori😉 Iti doresc o primavara frumoasa cu multa caldura sufleteasca.💐🌺🌷🌼
  4. Nu am putut rata vizita la Bryanna. Programare facuta prin sms,totul a decurs comform programari. Ajuns in locatie sunt invitat la un pahar apa,un pic de socializare,stie sa isi expuna"farmecele" la care nu poti sa rezist. Sex appeal-lul ai curge in vene,ajunge cu vorbareala sa trecem la fapte serioase. Dupa dusul de rigoare sunt invitat in camera cu nabadai,unde am fost alintat, rasfatat,nu sunt in masura sa redau cele intamplate ,trebuie traita situatia. Merita note maxime pentru servici. Este o persoana pro client. Multumesc pentru timpul acordat,va urma un nou episod! P.S. "De ar stii cucul sa vorbeasca"
  5. Am revizitat-o pe superba Ane in noua locatie,totul a decurs ca la carte nimic de reprosat. Aceasi gazda primitoare,grijulie atenta la dorinte, Pacat ca nu pot opri timpul cand sunt cu ea,zboara prea repede, totul se compenseaza cu calitatea serviciilor,am observat un nou accesoriu un piercing discret,placut vederi. Pt mine serviciile au fost de nota 10,am primit exact ce a ce am dorit. Iti multumesc frumos Ane pt tot,este o sarbatoare timpul petrecut cu tine!
  6. S-au aliniat astrele,am revizitat-o pe superba domnisoara Ane,are ceva aparte,stie ce si cum sa te faca sa te trimita in al noualea cer. A demonstrat din nou este o persoana cu mult caracter si personalitate. Iti multumesc pt primire,totul a fost la superlativ,ce note as putea da la o "profesoara in arta amorului"
  7. Iti multumesc frumos pt timpul petrecut. Micuta dansatoare a demonstrat din nou "arta amorului" este specialitatea casei. Despre actiune ce pot sa zic totul a fost la superlativ,vorbele sunt de prisos,senzatiile trebuie traite alaturi de aceasta "minune".
  8. @<solobanu> iti pot garanta100% ca pozele nu sunt ale ei,am facut o programare,ajung la adresa caminele TCM, am ramas"masca"cand am vazut cine imi deschide usa,este o doamna prea plinuta pt gusturile mele. Daca tot am ajuns acolo am intrebat de meniu si de preturi,totul este protejat,fara artifice si clasicul pret 150 numarul. Am zis pas si plecat am fost,ce face cum face nu stiu,era si plictisita vorbea cu mine gandesti ca eram la CRC.
  9. Buna seara Am revenit din nou la Ane,la fiecare vizita are un "as" in maneca' am ramas surprins,cu cata caldura a fost primit,bunul simt este la ea acasa, De la intrare pana la plecare am fost tratat ca un "prieten" Despre actiune vorbele nu au rost,oglinda imi este martor, totul a fost la superlative,10 pe linie. P.S. "Doctore,ai vindeca,vindeca inima mea Doctore,nu mai bate cum batea Doctore,stii rana mea,e deschisa in fata ta Cand eu tip,toarna ce vrei tu pe ea" Nicole Cherry
  10. vipera 69

    Denisa 0799643767

    @bulldozer,nu este "grasunica"are un corp bine proportionat la inaltimea ei, daca este bronzata este de "etnie"?
  11. Imi ceri scz,imi pare rau,nu meriti sa iti poluam pagina cu alte discuti. Iti doresc o dupa amiaza placuta,si un week end minunat sa ai.
  12. O sa am grija sa te "albastresc" si pe tine.
  13. Din respect pt Cristina,nu intru in polemici cu tine pe topical ei. Vei sa discutam?muta discutia noastra pe D G
  14. @nebulan x galbenul este intrarea,sunt d accord cu tine,sa fie "cu bulletin de Tg Mures.
  15. Nu poluezi mai mult de cat tine,scriu cand si ce vreau,democratia imi da acest drept,nu cred ca am deranjat pe Cristina cu postarile facute. Nu imi place sa imi laud "pula" cum faci tu,iti promit solemn in fata altarului,tu o sa ai despre ce sa scri despre intalnirea noastra. :pope Cristina te rog frumos sa ma ierti pt off topic,nu puteam sa raman dator la acest "increzut"
×
×
  • Creează nouă...