Sari la conținut

iepuras09

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iepuras09

  • Dată Naștere 17.03.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

517 citiri profil

iepuras09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-71

Reputație

  1. pai nu vezi fratiware ca n.are curaj niciuna sa se bage cu mine 1 h. Dupa, nu.si mai pune anunt 1 saptamana:))))
  2. daca are baiatu', are! nu mai fiti invidiosi!
  3. stai calm si nu mai fi invidios, n.am facut sala niciodata. Daca vrei sa te convingi ca ce zic e adevarat, hai sa organizam o intalnire sa vin sa o fut pe nevasta.ta sau prietena ta. Te las sa mi.o masori, dar sa ai metrul pregatit.
  4. invidia asta...... nu.mi raspunde fata asta, ca as face poza la pula cu ea, sa vedeti si confirmarea ei ca asa este.
  5. bai, frate! nicio escorta de pe site n.are curaj sa se bage la 6 nr/h....
  6. cu pl ca e mai mare, 22 cm lungime si 16 cm circumferinta. Are baiatu', are!
  7. iti dau eu 6 nr/h sa.ti ajunga pe ziua de azi. O sa.ti mai pui anunt peste 1 sapt dupa 1 h cu mine:))))
  8. Ba, curva terminata ce esti, tu esti ecolo jos la munca grea, eu sunt acolo sus chiar daca am 22 ani. Cum e sa traiesti viata zi de zi stiind ca esti ''sparta'' in toate gaurile? :))) Ai ales sa fii curva, dar in sinea ta stii ca esti sparta....si pentru ce: pentru niste bani care oricum se duc ca na, asta e fluxul lor. Ai fost proasta de la inceput cand puteai sa ai o familie si multe altele, dar ai ales calea distrugerii corpului tau. O sa fii o curva toata viata ta, o sparta, dar poate o sa.ti treaca prin minte ideea asta: PUTEAM SA FIU ALTCINEVA. Sper ca ai inteles mesajul!
  9. Ba, curva terminata ce esti, tu esti ecolo jos la munca grea, eu sunt acolo sus chiar daca am 22 ani. Cum e sa traiesti viata zi de zi stiind ca esti ''sparta'' in toate gaurile?:))) Ai ales sa fii curva, dar in sinea ta stii ca esti sparta....si pentru ce: pentru niste bani care oricum se duc ca na, asta e fluxul lor. Ai fost proasta de la inceput cand puteai sa ai o familie si multe altele, dar ai ales calea distrugerii corpului tau. O sa fii o curva toata viata ta, o sparta, dar poate o sa.ti treaca prin minte ideea asta: PUTEAM SA FIU ALTCINEVA. Sper ca ai inteles mesajul!
×
×
  • Creează nouă...