Sari la conținut

picon_2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre picon_2

picon_2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-20

Reputație

  1. Eu nu fut gonflate ! Precis i-ai luat de la tac-tu . Ai grija cand umbli cu acul ca e posibil sa te spargi si te dezumfli.
  2. Jagardea proxeneta , cand ne vedem ? Nu te panica ca nu vreau cafteala. Sunt pasnic ! Chiar ieri vorbeam cu unul dintre marii campioni plecati din vestita covasna ( cu Dorel nu cu Marian) despre rau famatul cartier. Nici el nu te cunostea ! Si-mi spunea ca nu mai este ce-a fost. Cam toti sunt la puscarie. Tu unde ti-ai facut studiile ? La rahova sau la jilava ? Gurile rele spun ca dupa deceptiile repetate ( nicio escorta nu te-a vrut) ai inceput sa scapi sapunul. Iti place in gaoz, nebunule sifilitic !
  3. Esti in depresie mosulica ?Ce-ai fost si ce-ai ajuns ! Nu esti printre proxenetii retinuti azi ? Ai scapat ? Nu te bucura, urmezi.
  4. TU si scumpa si ieftina nu spui nimic. In afara de picon(gratis) nu te fute nici dreaqu. Cine sa futa o femeie din plastic neignifugat ?
  5. Cand o sa-mi sugi pula ! Tu si tot neamul tau !
  6. Sictir sa-i spui lu ma-ta ! Esti prea jegos ca sa te justifici cu caterinca. Asta tine la rapandulele voastre- tania, ines, anemona, corina- si la pipilica
  7. dmx este de departe cel mai prost. Agramat, nespalat, needucat, labagiu ! Si-a batut natura joc de el. Este o gluma proasta !
  8. La multi ani....... cu executare ! E tot ce merita o lepra penala ,pesthoaica de **spam editat**e. Mars la cacat, javra ordinara !
  9. E adevarat ca dupa razia de azi l-au saltat pe pipilica ? Prietenii spun ca pipilica, picon, tania, anemona si delia sunt sub custodia politiei. Eu nu cred ! Este adevarat ca toti sunt traficanti de carne vie dar nu cred ca s-a ajuns la ei. Un politai imi spunea ca le este lehamite sa intre peste ei. Sunt imputiti, miros pestilential si nu se risca.
  10. picon_2

    je ne sais quoi

    Recomanda-i ceva din pescaria voastra . Consulta-te cu pipilic, cu pulesteu, cu toti pestisorii de pe forum.
  11. De acord cu tine. Am scris si eu asta pentru ca am vizitat-o. Arata binisor, se comporta frumos si se fute bine. Eu incercam sa scot in evidenta o alta latura a fetii, cea de manager. Dar daca pe nimeni nu intereseaza, asta e. N-am facut o pasiune pentru ea si oricum am bifat-o.
  12. Esti prost, tu ! Le-ai facut galerie non stop tuturor nemernicilor care au banat useri seriosi. Iti amintesti intrebarea retardatilor" azi pe cine mai banam ?" Picon era cel care punea cele mai multe paie pe foc. Impreuna aveati un idol pe care-l pupati in cur, pipilica. Esti o rusine chiar daca esti vechi !
×
×
  • Creează nouă...