Sari la conținut

emmadevvil

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre emmadevvil

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti sector 6

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

emmadevvil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-5

Reputație

  1. Buna dragii mei 🤗 va astept in locația mea la favorit 😘 Pret 100finalizarea 150h ( 2 finalizari ) Servici oral normal totul PROTEJAT , 69 si masaj 😘 Va pup 😘😘
  2. Buna dragii mei 🤗 va astept in locația mea la favorit 😘 Pret 100finalizarea 150h ( 2 finalizari ) Servici oral normal totul PROTEJAT , 69 si masaj 😘 Va pup 😘😘
  3. Poate tu esti rupt in cur 😂😂
  4. Adică? Fii mai explicit te rog 😉
  5. Confirm cu tatuajul! O seara buna , pupicii
  6. Ma găsiți în Drumul Taberei (Favorit) , acum am o locație stabilă, numai sunt pe regim hotelier. Ca servicii :oral,normal (totul protejat), masaj , 69.. Iar ca pret : 100finalizarea,150h (2finalizari)
  7. Buna , am revenit ! Ma puteti contacta la numarul acesta 0769 130 752 , va pup
  8. Eu nu am peste , am rechin:))) Iti si permiti in romania sa ai pe cineva , facem si miliarde pe zi ca sa ne permitem :)))
  9. Nu imi pasa de parerile unora, pentru ca ma stiu pe mine cum sunt!!! Iar pt ca a comentat un ..... pe acest si-te , acum mi-a sarit toata lumea in cap..nu e chiar asa cum spun pentru unii dintre iei care au comentat nici nu ma cunosc.
  10. Laury, vb cam prost nu ti se pare ? Ai fost tu la mine ca sa vezi cum sunt? Nu va mai da-ti atat cu parerea ! Am ff multi clientii care tot se vaita ca au fost la altele si erau jale , printre care au dat de mine si sunt ff multumiti..numai vorbiti in numele meu ca nici nu ma cunostetii. Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...