Sari la conținut

haiffa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre haiffa

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

haiffa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. luni,va anunt ca voi fi la oradea tot la Prima la blocul c5 pt 3 zile!!pupici
  2. va multumesc frumos pt recenziile facute in urma intalnirilor cu mine:*
  3. amintiri din copilarie-Ion Creanga!!!
  4. varsta mea este 25 de ani,am gresit in anunt cand am publicat 23,nu este o pb pt mine aceasta intrebare,cat despre vizita facuta de catre tine la oradea,as vrea sa fi mai detaliat si sa spui in amanunt totul,a fost in regula intalnirea cu mine?eu una nu stiu care esti si ma gandesc ca ajutandu ma un pic ,imi voi da seama!!!
  5. locatia nu va mai fi pe fabticii,va fi ultra centrala la 100m de piata centrala:)maine dupa amiaza pot oferii la tel adresa exacta,buneinteles dupa ce ma voi caza:)
  6. nu cred ca va mai exista data viioae din pacate:(((
  7. multumesc mult,eu nu lucrez cu poze fake niciodata si nici nu mi bat joc de banii si timpul oamenilor ,seara buna si multa sanatate!!
  8. imi pare rau pt baietii din Oradea,dar eu sunt publica pe site!!!si da fac si out call uri doar la hoteluri de minim 4 stele,maine revin cu drag la un oras drag mie CLUJ NAPOCA,voi vi intr o zona ultra centrala,locatie de lux+parcare si discretie totala,de maine va astept cu vizite si bineinteles dupa aici cu recenziile in urma intalnirilor cu mine descrise amanunt cu amanunt:)pupici!!!😚😚😚😚
  9. revin vineri seara sau sambata dimineata la cj:))
  10. multumesc pt recenzie scumpule,te astept cu idei,ce ar trebuii sa schimb,orice idee este binevenita pt mine:)multumesc!
  11. buna Robert 200/o fin timp de 30 min oral normal,dush impreuna,erotic masaj,sarutari si alte fantezii ale tale!!!maine plec din Cj:(
  12. dragule,inainte de a spune ca este prea mult botox,ai idee ce este ala si unde se poate injecta(in ce parti ale corpului)pun pariu ca nu,plus ca in realitate nu m ai vazut niciodata,deci hai sa ti spun:cel din buze se numeste acid hilauronic;)
×
×
  • Creează nouă...