Sari la conținut

secret love

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre secret love

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

secret love's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-404

Reputație

  1. Da, aia care plang ca platesc doar ei sucul, mereu sau se eschiveaza in a-l plati, inseamna ca nu sunt barbati.
  2. La mine se rezolva ... cadou 500 ron / ora. 0737662980
  3. Azi am facut cateva poze noi intr-un costumas de pisicuta, din latex. Mie imi plac si jocurile de rol. Detin multe lenjerii sexy si pentru mine si pentru cei carora le place sa fie feminizati.
  4. :gifs_ojos :maninlove :heart: POZE NOI !!! :heart: :X :dancing Buna, dragilor ! Astazi, 26.11.2017, am facut pentru voi, cateva poze noi. Multumesc baiatului care mi-a daruit acest costumas,de pisicuta, precum si celui care mi-a facut fotografiile ! :couple :love Va astept, cu drag, pe cei care cautati relaxarea ori anumite jocuri si fantezii !
  5. Ce cauti, hartuitor de avpop (pipilica), iar pe topicul meu ? De ce ma hartuiesti cu puncte de reputatie negativa, am omorat-o pe ma-ta, coscovitule si garbovitule de batranete ? Mars, in cimitir, unde ti-e locul, piaza rea si stafie, nu mai bantui toate topicele !
  6. Sa inteleg, ca indeplinesti si fanteziile financiare ... Vino mai repede, cu banii in dinti, sa te pun in zgarda, Labus ! Linge-mi usa de la intrare si bea-mi pisul lasat special pentru tine, intr-un castron, la usa, daca vrei sa te las sa intri in casa ! Sunt din Bucuresti. Am 36 de ani. 0737662980
  7. Cine doreste suculet natural de piersicuta, este asteptat intre picioarele mele !
  8. El vrea doar poze ... sa se masturbeze uitandu-se la ele.
  9. Pe covorasul din bucatarie, in pozitia capra ...
  10. Sunt o stapana completa, dar nu oricine isi permite luxul de a ma frecventa.
  11. Hai, sa vorbim, deschis, despre fetish-uri ! Mie imi plac tocurile, lenjeriile sexy, in mod deosebit cele de matase si imi place sa imi fie adorat trupul ... Va invit, sa va expuneti si voi aici fanteziile legate de un anumit fetish pe care il aveti ! Poate vom descoperi pasiuni comune, pe care le vom pune si in practica !
  12. Mersi pentru lamurire, n-am stiut ... Am vazut ca si ines a deschis topic despre fantezii. DG este doar pentru certuri si injuraturi ?
×
×
  • Creează nouă...