Sari la conținut

salonamoreiasi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre salonamoreiasi

  • Dată Naștere 03.09.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

salonamoreiasi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Stimați domni, nu ne așteptăm sa primim 10 pe linie sau feedback-URI exclusiv pozitive, însă ne dorim ca părerile dumneavoastră sa derive dintr-o experiența real trăită in salonul nostru. Suntem mereu dispuse sa învățam, sa ne apropiem cât mai mult de preferințele clienților, dar preferam sa o facem in modul nostru personal , nu copiind alte saloane. Va mulțumim și va așteptăm sa ne vizitați!
  2. Vă rugăm frumos să postați feed-back-uri veridice. 5 maseuze lucrează de ceva timp în cadrul acestui salon, personalul fiind unul cu experienta, cu interes în ceea ce privește mulțumirea clienților. Din punct de vedere fizic, domnișoarele au greutatea normala, sunt tinere, înalte și drăguțe. Niciuna dintre domnișoare nu este de etnie, deși nu vad nimic rău dacă acest fapt ar fi fost real.
  3. Vă rugăm frumos să postați feed-back-ul veridice. 5 maseuze lucrează de ceva timp în cadrul acestui salon, personalul fiind unul cu experienta, cu interes în ceea ce privește mulțumirea clienților. În ceea ce privește aspectul fizic, domnișoarele au greutatea normala, sunt tinere, înalte și drăguțe. Niciuna dintre domnișoare nu este de etnie, deși nu vad nimic rău dacă acest fapt ar fi fost veridic.
  4. 5 domnișoare vă așteaptă cu ședințe senzuale de masaj.
  5. Va rog sunați la nr salonului pentru a ști ce maseuze lucrează în ziua respectivă.
  6. Tina, o noua maseuza superbă s-a alăturat echipei noastre. Vă așteptăm să o cunoașteți!
  7. Avem și site,insa informații zilnice se găsesc pe pagina de Facebook al salonului sau Adina Ioana.
  8. Pozele sunt recente, a domnișoarelor care lucrează în acest moment la salon.
  9. Au mai revenit dintre domnișoarele vechi,dar și cele noi sunt drăguțe. Va așteptăm să le cunoașteți.
  10. Buna seara. Nu vad care ar fi relevanta acestei afirmații. Dar, pentru a va liniști, domnul sus menționat nu deține această locație. O seara frumoasa.
  11. Ședința este de o oră și include masaj de relaxare, body massage, stimularea și finalizarea prin atingeri sau prin sarutari. Masaj erotic(prin atingeri) 160 ron Masaj thailandez(prin sărutări) 200 ron Masaj thailandez cu dus asistat 250 Masaj thailandez in jacuzzi 350 ron Show erotic cu 2 maseuze 400 ron
  12. Salonul se afla pe strada Ion creanga, in Tătărași, la o vila discretă și elegantă.
×
×
  • Creează nouă...