Sari la conținut

darius12345

Serious Contributor
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre darius12345

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

darius12345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-10

Reputație

  1. Salutare! Imi pusesem in gand sa trec pe la Ioana si, pana la urma, am ajuns la ea. Fata e simpatica, pisicoasa,Destul de inalta 1.68 - 1.70, par mai lung. Cred ca are undeva la 30 de ani. Ii place sa-si etaleze corpul,Care este unul foarte frumos 😋🤩 pana sa intru la dus,a umblat dezbracata prin camera si pe hol, o adevarata priveliste Masajul de relaxare a fost unul bun . Dar cel erotic este punctul forte si cred ca cuvintele sunt prea sarace ca sa exprim starea de bine care mia provocato Ioana Nu cred ca face FK , cu toate ca doar acolo imi zbura imaginatia 😘 nu am intrebat.🤐 Se lasa sarutata pe corp, chiar se alinta cand ii atingi sanii Apropo, are niste sanii ...😋😋cu nasturei erectili. Fundul este foarte misto. Pasarica ii e ca de adolescenta, mai rar asa, curata, ingrijita, cu labiile micute. O bijuterie. Te lasa sa o atingi , dar fara 🤞🤞degetele introduse Cu mine sa comportat ca si o prietena cu toate ca am fost la prima intalnire, am si intalnit o stare de timiditate din cauza ca este deosebit de frumoasa dar sa descurcat perfect .Am stat cam 70 min ,am platit 300 ron. Cand voi mai simti nevoia sa ma rasfat un pic pentru mine este clar, cea nai buna varianta .Deocamdata raman cu o amintire foarte frumoasa pe care nu o voi uita multa vreme .Ioana daca vezi asta iti multumesc pentru implicarea si daruirea de care ai dat dovada🥰🥰🥰
  2. Foarte tare,lumea se plange ca au fost hacuiti ,tu fiind "suspectu" nr 1 .Dar tu ai de colorat???is pe jos de ras , umoru tau îi.... nu am cuvinte bravo!
  3. Super,seamana cu un rechizitoriu🎓🎓🎓
  4. Mda, foarte tare ai scoso💊💊
  5. In "sfarsit" poate ai sa iei si tu o BOALAâš ï¸âš ï¸âš ï¸ ðŸ¤•ðŸ¤•
  6. 🤔🤔🤔😪ðŸ‘
  7. Care vrei facebookul "Alexandrei? sa-mi lasi un mesaj in privat:acolo o sa- l vedeti si pe " iubitul"🦈 domnisoarei PS:regulamentul saitului nu imi permite sa il editez aici dar care vreti ma contactati pe ( PM)
  8. Te feliciti singura? Vezi ca astea sunt regiile tale !
×
×
  • Creează nouă...