Sari la conținut

nonamefucker95

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nonamefucker95

nonamefucker95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Mai Mara, tu ești supărată ca să îndrăgostit un lachioi de tine, pai fah taratura tu în loc sa te bucuri ca ți-ai găsit fraieru sa te accepte asa expirata și tocita fără dinți în gura și cu doi pripasi făcuți la 12 ani și abandonați, tu te apuci sa postezi aici ca vai ce curtata ești tu, pai fah zdreanta ești penibila rău, DA DE CE NU LE ZICI FAH ȘI LA BĂIEȚI CA PESCALAU TĂU ESTE BĂRBATU LU SOFIA AIA CU SIFILIS (ADRIAN DOBRINESCU) SA ZICĂ LAURY CA EL ȘTIE MAI BINE,ȘI TEA COMBINAT SORTA CU EL. PAI FA ZDREANTA, DACĂ ALA SA FUTUT CU SOFIA ESTE CLAR CA A LUAT SIFILIS DA LA AIA ȘI TU AI LUAT DE LA EL? ALE DREACU ZDRENȚE V-AȚI AJUNS ȘI BOI ȘI NU VA MAI CONVINE DA FRAIERI CARE VA DA SA MÂNCAȚI FUTUVA-N GURA DE EXPIRATE. IO NU POT SA PUN POZE CA AS ARATA LA BĂIEȚI CU CINE ȚI-O ARZI. Cine este curios sa caute pa Facebook ADRIAN DOBRINESCU, ca are poze cu ia la profil.
  2. Chiar crezi ca vei mai afla ceva dupa atata timp? sau stii tu ceva?
  3. Bravo fratele meu :)))))! Eu credeam ca omul se cearta singur dar acum ne-am lamurit :)))). Succes va doresc!
  4. Se pare ca este doar un nou topic nascut mort :)))). Si eu care credeam ca va fi ceva hot atunci cand am vazut titlul si mai ales mesajul celui care la inceput. Ma asteptam sa vad o adevarata bataie in problemele lor de viata :))))
  5. Bai frate ce a ajuns si forumul asta! Cel care a deschis topicul ori are probleme si se cearta singur, ori ar trebui daca este adresat cuiva macar sa ii dea respectivului niste indicii pt dreptul la replica :)))). Sau poate este dubla personalitate :))))
  6. Am reintrat dupa ceva timp aici si am vazut postarea ta. Insa parca am vazut persoane diferite, eu m-am intalnit cu ea acum ceva timp in urma (nu vreau sa dau data exacta cu atat mai mult cu cat ai zis ca stie de forum) si nu era nici pe departe de cum ai descris o aici. Mai degraba dau dreptate acelei persoane care a spus ca este foarte retinuta. Pt ca nu imi place sa dau detalii aici (din cauza a ceea ce ai scris si tu in mesaj) si pt ca nu am PM o sa iti las aici o adresa de mail (facuta acum pe loc) in care iti pot da detalii si altele pt a vedea daca am cunoscut aceeasi persoana. Daca este aceeasi persoana si s-a mai dat pe brazda i-as mai face o vizita insa numai daca ar fi cum ai spus tu mai sus si aceeasi persoana! Adresa de mail este [email protected]. In rest ai dreptate si de aceea eu unul am preferat sa dau detalii doar in privat si al fel am procedat daca am facut schimb de informatii cu altii. Aici pot aparea surprize............
  7. Daca nu iti raspunde si esti interesata ne putem auzi. [email protected]
  8. Ai trecut la jigniri deja. Eu pun capat aici discutiilor cu tine.....dar daca ar avea ceva de publicat sa ,,publice" tot te rog!
  9. Si iata cum indiferent de subiect revenim la aceals......subiect. Poate tot vb la telefon ( ai mai zis asta si cu alta ocazie) ai ceva promis, gen tratament special, de tot aduci vorba de ea. Aici era vorba de riscurile tot mai mari de a contacta BTS-uri datorita slabei educatii sexuale si a numarului mare de parteneri/partenere. Orice medic, inclusiv unul primar, poate confirma ca atat HIV, sifilis, sculament, hepatita se poate lua si prin sex oral neprotejat pe care majoritatea ca vrem sau nu vrem sa recunoastem il preferam. Asa ca, cu cat partenerii sunt mai multii si mai instabili, cu atat creste riscul mai mult.
  10. Cred ca orice barbat care merge la femei, cat si femeile care practica asa ceva, sunt constienti ca pot contacta o groaza de boli cu atat mai mare cu cat nunarul de parteneri/partenere este mai mare. E un risc asumat si se poate lua si prin sex oral nu numai prin sex neprotejat. Si cred ca majoritatea prefera sexul oral neprotejat.
  11. Sa fim seriosi...este posibil sa fie **spam editat** precum spui. Insa am vazut aici pe topic ca au fost destui la ea si nu s-au plans. Adevarul ca fata in fata nu pare **spam editat**. Plus ca face orice si nu cred ca cei care au fost la ea sunt toti **spam editat**i si asta cautau de fapt
  12. Ceea ce ai facut cu aceasta poza.....nu este corect. Poate spui si cum le obtii...dar adevarul ;)
  13. Eu nu am zis ca nu este cuminte. Doar ca se foloseste de o anumita pozitie....stie el la ce ma refer 😉
  14. o sa inchei aici si o sa consider ca este pura coincidenta.....desi eu nu cred in ele. Iar eu ma refeream mai exact ca incerci sa o impresionezi pt a avea avantaje ;) nu ca ai fi peste ;)
  15. Jur ca nu am nimic cu tine personal si vorbesc serios.....dar tu poti jura ca nu exista niciun interes in afara de cel pomenit aseara? Inteleg ca ai promovat pe cineva odata pt ca ai vazut o (fara a descrie actiunea) dar de cate ori apare ceva nasol tu zici ceva de bine de ea....Eu unul nu pot sa inteleg decat ca voi vorbiti mereu si incerci sa ii tii imaginea la cote inalte!
×
×
  • Creează nouă...