Sari la conținut

rebel1968

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rebel1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Paradise

Vizitatori Recenți Profil

409 citiri profil

rebel1968's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Referitor la mai multe de nr de tel nu cred ca are doamnă am fost la ea .. cand am fost in vacanta la brașov .. dacă nu ai fost la doamna damian88 dece lasi comentarii urâte daca mai te duceai la ea mai ziceam ca nu inspiră incredere.. si apropo de anunturi are 2 pe publi24 si are un singur nr de telefon doamna..E o doamnă cu capul pe umeri daca lasa toti copii mesaje de genul asta nu-ti mai vine sa te duci la nici o doamnă...eu cu siguranță cum revin la brașov o sa o vizitez si a doua oară.. multumesc maria si abia astept sa ne vedem .
  2. Buna ziua , Regim hotelier 2 cam. pe strada: 13 decembrie nr 59 13decembrie nr 24 Mircea cel bătrân nr 47 Bdul 15noiembrie nr 62 Garsoniera pe strada Nicolae Balcescu 0737461078
  3. Doresc sa spun pentru cine are ochi sa citească faptul că aceste doamne chiar sunt noi in domeniu si am fost primul lor client doamnele pot să confirme acest lucru ,NU doresc sa intru in polemica cu nimeni si ar fi cazul sa facem recenzii pentru a evita pierderile de timp si bani . Va recomand sunt de calitate ,eu am scris ce am crezut si ce am simtit.
  4. Văzând anuntul postat am sunat la unul din nr afisat ,O voce calda imi raspunde aceasta fiind Raluca ,mi-a comunicat tarifele si serviciile iar eu fiind un curios am pornit spre locație am ajuns zona Onix 13 decembrie 24 Am optat pentru 1 ora cu amândouă .Am socializat la o țigară și un pahar de apa plata doamnele nu te grăbesc asta e de apreciat ,Am primit prosop mare si pufos pentru dușul de rigoare si am intrat in dormitor unde ma așteptau dezbrăcate,ce sa spun m-au dat gata in 20 minute (rug incins) imi tremura si acum picioarele . Am stat circa 1 ora si 20 minute si am finalizat de trei ori .Daca recomand ?!!Da recomand si eu voi reveni dar am nevoie de o pauză. Si acum sa dau ceva note Locație -10 ap lux frumos baie cu jakuzi si toate necesare curat. Aspect -9 .90 frumoase si curate fără mirosuri Oral -9 .5 deptroat am fost impresionat Normal -10 ambele Gfe-10 foarte ridicat Halat -600 pentru ambele Timp - o ora si douăzeci minute. Recomand sunt din Brașov .Sunt foarte selective .
  5. https://nimfomane.com/forum/topic/110250-ralucanoua-in-cluj-0730895516/ Doar culoarea parului a schimbato,si vrea sa ne proasteasca ca pe fraierii. :laugh2
  6. Parca as vrea niste Recenzii de la membri ,mai vechii pe forum .Recenzia de mai sus nu ma convins.
  7. Mai convins cu raspunsul tau. :clapp :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ma grabesc sa vin la tine :pope
  8. Conteaza si varsta bby. suntem satui de minciuni. :pope
  9. CORECT! Poti spune aici,Servicile sa ne facem o idee sa vedem daca merita sa da´m un telefon.
×
×
  • Creează nouă...