Sari la conținut

dragos79

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dragos79

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dragos79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Am sunat si eu la domniță zilele trecute si nu are nici o treaba meseria asta. Nu ai ce să vorbesti cu ea, am intrebat de servicii si prețuri ptr o eventuală întâlnire(programare la anumita ora), îmi spune sa o sun cand sunt in oras si imi închide tel. Imi imaginez cum ar decurge o întâlnire cu asemenea specimen.Clar de evitat.
  2. Dacă nu mă înșel este tipa de langa Libra Bank,cel putin acolo am fost eu prin iunie. Intrat, văzut, si plecat. Nu ai cum să futi așa ceva. Este de etnie,ceva dinți lipsa,cred ca 40 kg,in jur de 25-30 de ani si tare nespălata mi-sa părut.cerea 100 finalizarea cu 200 ora.
  3. Am ajuns si eu la amalia acum ceva timp,nu am avut timp să scriu recenzia până acum dar sa incepem: Locatia,apartament etaj superior,curat baie dotată cu tot ce este necesar ptr igenizare,zona Bariera București. Domnița:este cea din poze dar cu câteva kg in plus, ai ce vorbi cu ea,nu te grăbește, sta bine cu igiena. Servicii:Oral protejat,slăbuț probabil din cauza prezervativului,eu il prefer neprotejat,ca durata 2-3 min. Normalul doar pe la spate, început cu obiectul muncii adormit,de la oral,a durat maxim 10 min,in care am incercat sa il trezesc si sa il mentin treaz pe soldat sa putem descărca muniția. Pretul este 100 lei finalizarea,200 lei ora. Ca notă 6-7 per total.Eu unul nu mai revin,Spor la futut.
  4. Salut. Acum 2-3 săptămâni in jurul orelor 22, plecand de la serviciu si avand chef de ceva actiune am intrat pe net si dupa 3 apeluri fara raspuns la trei domnite,am ajuns la renata care a raspuns rapid, am stabilit detaliile actiuni si la treaba. Locația în zona pavcom vizavi de liceul nr 3, etaj superior,apartament modest,vizitat baia am gasit tot ce aveam ptr igienizare,camera de actiune cu pat mare bun ptr aceste activități. Oralul neprotejat slabut , fara zone adiacente doar cat sa poata sa puna cauciucul. La normal nu comenteaza eu am incercat doar misionar si mama iadului unde am si finalizat. Igenizat si plecat. Despre domniță pot spune ca are o atitudine pro client,ca aspect este plinuta mica de statura cu fundul mare, sani micuți si lăsați. Cred ca nu se igenizeaza intre clienți. Ca note: Locația 7. Domnița 6.Oralul 6. Normal 7. Pretul 100 de lei. Nu este de revenit poate doar ptr o descărcare rapidă și din lipsa de altceva. Spor la ciocanit.
  5. Mai are un nr de tel dar trebuie sa ti-l dea ea.Incearcă la nr 0787.615.810 până la orele 17:00 si ai sanse mari sa iti raspunda. Chiar merită.
×
×
  • Creează nouă...