Sari la conținut

lotreee

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lotreee

lotreee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Daca ai pastrat serviciile pe care le prestai inainte sa pleci din buc, hai! Dar hai repede!
  2. Cat ai platit, cum arata, ce stie sa faca???
  3. Magic search: https://nimfomane.com/forum/topic/127590-khira-0727872898/ Arata bine, actiunea nu e descrisa ca fiind oau, dar anunta colegii timisoreni ca are potential mare, daca mergi fa-ne un bine si mai intreaba de servicii(FK etc). Bafta!
  4. Salut, Am fost la Daria, si am ramas placut impresionat! Clar este o pustoaica buna, punctul forte fiind sanii rotunzi. Intampinare foarte ok, nu este cea mai vorbareata, dar cu siguranta isi da interesul sa te simti cat mai bine. Am stat inainte la o tigara, dus dupa, apoi in camera unde te asteapta goala. Pare putin la inceput ( punct forte pentru mine), te saruta pe corp, ON executat foarte ok, schimba la NP doar cand esti pregatit. Arata foarte bine si de la spate, dar sanii... Terminat in prezervativ, dau sa merg la dus, ma intoarce din drum sa imi faca un masaj. Am apreciat maxim! Locatie:8-9-apartament ok, curatenie, prosoape curate si papuci de casa, geluri de dus Dameza:9 pustoaica buna, draguta la fata, sani mortali, fundulet frumos (pacat ca nu face AP) Experienta: 9- fata curata, prietenoasa, nu se grabeste, nu am simtit alt telefon, relativ lipicioasa (pacat ca nu face FK), ON -bine executat, NP-se misca foarte bine, relationeaza cu tine. Fata pare putin la inceput, ma refer la meniul de servicii, dar azi am vazut ca a bagat si finalizare faciala . Posibil sa mai adauge. Experienta foarte placuta. Personal, de revenit!
  5. Dar la Brasov ai fost tentata o vreme...
  6. pret, alte servicii, cim, fk, cof?
  7. Nu-mi dau seama 100% daca este Alexia, colega Karinei (dobrogeanu). Daca e ea, e smechera tipa, dar a scos FK din meniu?
  8. Nu cred ca se leaga cineva neaparat de greseli gramaticale sau de tastare, dar e comica, sau chiar penibila "recenzia" cu un limbaj de balta, dar scris cu diacritice! Nu cred ca este cineva care sa nu i se aprinda beculetul ca acel "scriitor" este mai colorat sau mai cu scoala vietii!! Iar recomandarile sunt chiar penibile daca nu dubioase, "iti zic eu sa mergi", "te rog eu sa mergi", acum "iti platesc eu sa mergi"!! Pe bune?? Nu cred ca a fost cineva la fete (oricare dintre ele), dupa care sa se roage de oameni sa mearga la respectivele. Adica indiferent cat de buna poate fi o escorta, ce satisfactie ai putea avea daca mai merg si altii la ea, de ajungi sa te rogi de oameni sa mearag? Ai de fiecare data orgasm cand cineva merge pe recomandarea ta? Sau este o satisfactie financiara? Inteleg sa ne ajutam pe forum cu pareri, dar asta intrece orice....ratiune? Ratiune pe care doar un peste nu o poate intelege....
  9. Buna Monica, sunt sanse sa fi disponibila si dupa weekend? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...